SASTAVI - Pavlović drži odbranu, Morata predvodi napad, Slotove dve promene, konačno najjači Real!

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.09.2024.
20:10
Izvor: Sportske.net

U Milanu evropski klasik, Real i Bajern imaju zicer kao domaćini.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Od 21.00 nastavlja se program prvog kola Lige šampiona, a u centru pažnje je evropski klasik, na "San Siru", gde se sastaju Milan i Liverpul.

Paulo Fonseka je izveo jak sastav, a tu je konačno oporavljeni Alvaro Morata, dok odbranu naravno predvodi naš Strahinja Pavlović, kome će večeras pomagati Fikajo Tomori. Naravno da će udarne igle biti po levom boku - Teo Ernandez i Rafael Leao, gde će preko puta biti - TAA i Mo Salah. 

S druge strane, Arne Slot je posle poraza od Notingem Foresta izveo postavu uz dve promene, pošto Kostas Cimikas i Kodi Gakpo menjaju Endija Robertsona i Luisa Dijaza.  



Karlo Anćeloti je izveo jak sastav, jedina promena je u štoperskoj liniji gde Dani Karvahal menja rovitog Edera Militaa. Ono što je najvažnije za navijače jeste da će trio u veznom redu biti Čuameni, Valverde i povratnik Belingem. U napadu je naravno najjači trio - Vinisijus, Rodrigo, Embape. 



Bajern Minhen otvara Ligu šampiona na svojoj "Alijanc areni", koja će biti domaćin i velikog finala, a navijači se nadaju da će upravo u njemu gledati Kompanijev tim.

Belgijanac je izveo takođe jak sastav, a probleme na desnom beku zbog povreda Stanišića i Bojia, rešio je - Kimih, dok će njegovo mesto u veznom redu zauzeti - Pavlović. 



U poslednjem i najmanje atraktivnom meču, barem na papiru, sastaju se Sporting Lisabon i Lil. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke