SASTAVI - Pioli promenio formaciju za Inter i Leaa ostavio na klupi, Inzagi izvodi najjači tim!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 05.02.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

Uskoro počinje.

Povezane vesti

Od 20.45 sati nas čeka veliki derbi 21. kola Serije A između Intera i Milana. I jedni i drugi su realno daleko od borbe za titulu, Napoli je odmakao daleko, a posebno se to odnosi na Milan, koji se nalazi u velikoj krizi.

"Derbi dela Madonina" u dalekom Rijadu je pre dvadesetak dana jasno pokazao u kakvom je stanju Milan na početku 2023. godine.

Inter je u Superkupu u Saudijskoj Arabiji deklasirao gradskog rivala sa 3:0, a aktuelni prvak Italije je potom primio četiri gola u Rimu od Lacija, pa pet kod kuće u duelu sa Sasuolom.

Kriza je blaga reč da bi se opisalo stanje u kojem se nalaze "rosoneri" pred novi derbi sa Interom, ovog puta prvenstveni,koji bi mogao da bude presudan za budućnost Stefana Piolija na klupi.

Iako se o tome javno ne priča toliko, italijanski mediji spekulišu da bi Pioli u slučaju novog poraza mogao da bude smenjen.

Pioli je mnogo toga promenio za večerašnji meč, pa ćemo prvi put posle duže vremena gledati Milan sa trojicom u poslednjoj liniji i dvojicom klasičnih napadača. Najbolji pojedinac Milana Rafa Leao je ostao na klupi. Sa druge strane, trener Intera Simone Inzagi na teren šalje najbolje što trenutno ima i nada se reprizi iz Rijada.

Ovo su startne postave:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke