Sasvim realno, kapiten Milana prelazi u Inter!

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.05.2022.
07:47
Izvor: Sportske.net

Hoće li samo promeniti svlačionicu na "Meaci"?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter bi mogao da proda Alesandra Bastonija kako bi ponovo peglao finansijske knjige. On i DeFraj imaju ponude, napunili bi kasu, cilj kineskih vlasnika je da ponovo naprave profit od šezdesetak miliona, ali i da smanje budžet za plate.

Inter je osvojio Kup i Superkup ove sezone, još uvek se nadaju tituli, Milanu je potreban bod protiv Sasusola kako bi uzeo Skudeto posle 11 godina, ali nije gotovo. 

Kao i obično, Marota pokušava da se dokopa slobodnih igrača, ali bi Dibala koji je promenio pravac mogao da mu izmakne

"Gazeta delo Sport" piše kako, uz Brazilca Bremera iz Torina, Inter traži još jednog centralnog defanzivca i to bi mogao da bude kapiten Milana.

Naime, Romanjoliju ističe ugovor, pričao je sa Laciom, ali je problem novac koji traži i koji se ne uklapa u Lotitov budžet.

To što Lacio ne može, Inter bi ponudio bez problema, pa bi se lako moglo desiti da kapiten Milana koga je među "Rosonere" doveo Siniša Mihajlović kod koga je sjajno igrao na pozajmici u Sampdoriji, posle asedam godina i oko 200 mečeva u Milanu, ode u rivalski Inter.

Romanjoli je inače dete Rome, odigrao je i desetak mečeva za reprezentaciju, ali i imao problema sa povredama, ove i prošle sezone nije bio standardan, pogotovo do povrede Kjaera. 

Nije retkost da igrači milanskih klubova direktno prelaze iz jednog u drugi, ali koliko smo uspeli da zavirimo u istorijske knjige, nikada nijedan kapiten nije promenio sredinu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke