Savić: "Mađari su nadmeni, nisu nam šutnuli na gol"

Autor: Mladen Heleta
subota 17.06.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Remi u Podgorici.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crne Gore i Mađarske remizirali su bez golova u Podgorici u trećem kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ovaj rezultat veoma odgovara Srbiji koja je lider grupe, a zadovoljnija bodom može da bude Mađarska, pošto je poznato da će prve dve ekipe ići na EURO.

Crnogorski defanzivac Stefan Savić žalio je posle meča zbog propuštene prilike da njegova selekcija osvoji tri boda.

"Ostavili smo ih bez šanse za gol, osim tog poseda nisu pokazali ništa. Došli su prepuni samopouzdanja, pomalo nadmeni a mi smo bili bolja ekipa. Ta prečka, šansa Vukana Savićevića...", kazao je fudbaler Atletiko Madrida.

Stameni štoper ipak priznaje da njegov tim nije bio na nivou u drugom poluvremenu.

"Falilo je pravih šansi, a nismo u formi da držimo visok intezitet igre tokom 90 minuta. Cij da ne primimo gol smo lagano ispunili, ali vidno je da su neki naši igrači bez utakmica već 45 dana, rano završili sezone pa su i Mađari uspeli da uravnoteže igru. Tako da je dobro da u septembru igramo dve utakmice", kaže Savić i dodaje:

"Mađari nemaju igrača ekstra kalse, to su odlični fudbaleri i kompaktan tim. Zato se nisam pribojavao da mogu nekim ekstra potezom da nas izbace. I previše su bili bezrazložno samopouzdani. Nisu šutnuli na naš gol", zaključio je Savić.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke