Savićević: "Murinjo je odličan glumac", šta sprema Roma?

Autor: Boris Jovanović
subota 16.07.2022.
10:55
Izvor: Sportske.net

Šta "Genije" misli o Murinjovoj Romi?

 Claudio_Onorati
Claudio_Onorati

Povezane vesti

Dejan Savićević se bavio Romom u razgovoru za italijanske medije.

On je pričao o Zaniolu koji je na meti Juventusa i za koga su "Bjankoneri" spremni da plate oko 50 miliona evra. 

"Nisam impresioniran, gledao sa finale LK u Tirani, jeste dao gol za pobedu, ali nije me ubedio baš da će biti veliki igrač i da toliko vredi. Ne mislim ni da je Pelegrini toliko dobar kao što se priča", iskren je "Genije".

Što se tiče Murinja kaže da ima sjajan marketing.

"On je slavio osvojen trofej u Albaniji, kao da je osvojio Ligu šampiona. Ne kažem da nije vrhunski trener, ali je sjajan glumac. Delom i zbog predstave koju je stvorio o sebi u Italiji, ali i Evropi, ostaće zapamćen kao veliki trener", dodao je crnogorski predsednik saveza.

Inače, Roma i dalje čeka da se odluči Dibala, ali šanse su male. Doveli su već Zekija Čelika, turskog beka, našeg Matića kao slobodnog agenta, stigao je i Mile Svilar doskorašnji golman Benfike. Klub su napustili golman Olsen, Mihtarijan, još jedan čuvar mreže Pau Lopez, u Arsenal se vratio Majtland-Najls, Florencija je otkupio Milan, niko od ovih igrača nije bio standardan, a dosta ih je igralo već za klubove koji su ih otkupili.

Ali, ovo nije dovoljno. Po svemu sudeći prodaće Zaniola, ako ne dovedu Dibalu, moraće da traže još jednog napadača. Pregovaraju i dalje sa Sasuolom oko sjajnog Fratezija, navodno nude im Vajnalduma na pozajmicu, ali je njegova plata naučna fantastika za "Vučicu". Murinjo se raspitivao oko Saula koji se posle loše epizode u Čelsiju vratio u Atletiko, takođe kao opcija za odbranu pominje se Argentinac Senezi koji košta oko 15 miliona evra.

Dakle, prelazni rok sa te strane tek počinje, Roma je na pripremama u Portugalu, dobili su povratnika u Čempionšip Sanderlend, a danas igraju protiv Portimomensea. 

Veliki broj prijateljskih mečeva, ali i sjajna ponuda pomenutih je na AdmiralBet, proverite i samo napred, golovi su uvek dobra opcija na pripremnim utakmicama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke