Savo posustaje i u šampionatu Slovenije

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.08.2021.
22:17
Izvor: Sportske.net

Posle eliminacije iz Evrope, prvi poraz i na domaćoj sceni.

 EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Ljubljanska Olimpija po ko zna koji put u proteklih nekoliko godina pokazuje koliko je nepredvidiva ekipa, a izgleda da ni Savo Milošević to još uvek nije uspeo da promeni.

Posle nedavnog trijumfa u derbiju protiv Maribora od 3:1, izgledalo je da Olimpija ulazi u odličnu formu i da bi u narednim mečevima mogla da se učvrsti na vrhu tabele slovenačkog šampionata, ali od toga za sada nema ništa.

Da li je u pitanju umor od dvomeča sa portugalskom Santa Klarom kojoj Olimpija nije mogla ništa, ili je u pitanju nešto drugo, tek Ljubljančani su večeras na svom terenu poraženi u derbiju petog kola od ekipe Kopra rezultatom 3:1.

Sve je dobro počelo za Olimpiju, Ziljkić je već u sedmom minutu doveo domaće u vođstvo i tu prednost je Miloševićev tim zadržao do kraja prvog poluvremena.

Ali, u nastavku potpuno drugačija slika.

Već u 48. minutu Ostrek je izjednčio na 1:1, a čovek preokreta bio je dvostruki strelac Barišić koji je mrežu Olimpije pogađao u 75. i 90. minutu.

U nadoknadi vremena, Špehar je zatresao mrežu gostiju, ali posle intervencije iz VAR sobe taj gol za Olimpiju nije priznat.

Posle ovog poraza, Olimpija je na četvrtom mestu na tabeli sa sedam bodova i utakmicom manje, a Koper se probio na drugo mesto sa deset bodova i takođe utakmicom manje. Prvi je Maribor sa 12 bodova iz pet mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke