Savršeni Napoli, šest od šest!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.09.2021.
22:38
Izvor: Sportske.net

Bolji početak sezone u Seriji A nisu mogli da zamisle.

Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Povezane vesti

Ekipa Napolija izvanredno igra od početka sezone i u šampionatu Italije ređa samo pobede. Šestu u nizu ostvarila je večeras na svom terenu protiv Kaljarija rezultatom 2:0, pa sada na vrhu tabele ponovo ima dva boda više od drugoplasiranog Milana.

Napolitanci su bili znatno bolji rival večeras, baš kako se i očekivalo, a gosti su bili gotovo bezopasni u napadu.

Da u ovom meču neće biti prevelike rezultatske neizvesnosti pokazao je Viktor Osimen koji je već u 11. minutu meča posle saradnje sa Zijelinskim doveo Napoli u vođstvo od 1:0.

Taj rezultat ostao je na snazi do poluvremena, a u nastavku se nije dugo čekalo na drugi gol. Dijego Godin je u 57. minutu pokušavao na sve načine da zaustavi snažnog Osimena koji je ušao u kazneni prostor, na kraju iskusni defanzivac gostiju pravi prekršaj za jedanaesterac koji je realizovao Lorenco Insinje i Napoli je udvostručio prednost - 2:0.

Mogao je trijumf Napolija da bude i ubedljiviji, do kraja meča propustili su još nekoliko prilika, ali bez obzira na to, mogu da budu prezadovoljni svojim učinkom.

S druge strane, Kaljari je i dalje bez pobede, posle šest kola ima samo dva osvojena boda i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke