Šćepović je - KLASA!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.12.2014.
22:19
Izvor: Sportske.net

Stefan Šćepović večeras odigrao najbolju utakmicu u dresu Seltika, i to u sred Zagreba, protiv Dinama na Maksimiru! Stižu i prve pohvale na njegov račun.

Beta/AP Photo/Octav Ganea, Mediafax
Beta/AP Photo/Octav Ganea, Mediafax

Povezane vesti

Kako smo već i objavili, Stefan Šćepović je večeras postigao dva gola za Seltik, ali je njegov tim na kraju poražen sa 4-3.

Ipak, partija koju je prikazao srpski internacionalac na Maksimiru, zaslužuje sve pohvale, sa čime se očigledno slaže i njegov trener Roni Deila.

''Šćepović je bio odličan, pokazao je klasu! Srećan sam što je postigao dva pogotka, ali treba još puno da radi kako bi napredovao'',
izjavio je trener Seltika.

Podsetimo, Stefan Šćepović je u Seltik stigao letos, posle odlične sezone u španskom Hihonu, gde je bio ubedljivo najbolji strelac kluba i jedan od najboljih u Segundi.

Ipak, u Glazgovu mu je čigledno trebalo više vremena za prilagođavanje, ali kako sezona odmiče, njegov kvalitet dolazi do sve većeg izražaja.

U prilogu pogledajte večerašnje golove iz Zagreba, a mi se nadamo da će Šćepović ovako nastaviti i u daljem toku sezone.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.12.2014
23:31

A nama u napadu jedan Djordjevic i jedan Mitrovic, ne zna se koji je gori, ajde ovaj drugi je bar mlad, jos je u fazi lizanja ali ovaj prvi mi je skroz nejasno sta trazi u reprezentaciji. I Stefan i Marko su bolji od njega.

avatar
Herkules88
Thursday, 11.12.2014
23:40

Marko nije sigurno, Marko je drvo, Stefan je vec bolji, Djordjevic je dobar u Laciju ali za repku los kao i vecina nasih

avatar
Nani
Thursday, 11.12.2014
23:59

Ti ocigledno ne pratis fudbal pa i ne znas da je Djordjevic prvi strelac Lacija sa 6 golova ove sezone..A pri tome igra u Seriji A koja je duplo jaca liga od Skotske..