"Sedmica" kao predskazanje - Klop i Liverpul protiv "tradicije"!

Autor: Stefan Matić
sreda 24.08.2022.
22:15
Izvor: Sportske.net

Nemac završava sa "redsima"?

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Jirgen Klop ne beleži sjajne rezultate sa Liverpulom. 

Ovo je najgori start "redsa" u sezoni u prethodnih deset godina, što znači i najgori start od kada ih je preuzeo Jirgen Klop pre sedam godina. 

Liverpul je ima svega dva boda u tri odigrana kola Premijer lige, u ponedeljak su doživeli i poraz u derbiju Engleske od preporođenog Mančester Junajteda. Narednu utakmicu igraju sa Bornmutom, videćemo da li "Enfild" može pogurati svoj tim ka pobedi. 

Inače, ima dosta simbolike u broju sedam kada ga gledamo kroz Klopovu karijeru. 

Nemački trener je napustio Majnc posle sedam godina vođenja tima gde je nastupao i kao igrač. Klub je ispao u Cvajtu sezonu pre, a Klop nije uspeo da ih naredne vrati u Bundesligu te je napustio klub. 

Otišao je u Borusiju Dortmund. Sa "milionerima" je osvajao i titule u Nemačkoj, doveo je klub i do finala Lige šampiona gde su izgubili od Bajern Minhena. Njegova sedma sezona u klubu se završila osvojenim sedmim mestom u Bundesligi i gubitkom finala kupa Nemačke. Napustio je "milionere" i 2015. godine se preselio u Liverpul. 

Ovo je njegova sedma sezona na "Enfildu". Klub beleži najgori start lige pod njegovim vođstvom, da li ovo vodi ka još jednom rastanku posle "veze" duge sedam godina? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke