"Šefe, daj mi još pet minuta, učiniću te srećnim!"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 15.08.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva situacija na utakmici holandskog prvenstva.

EPA-EFE/VINCENT JANNINK
EPA-EFE/VINCENT JANNINK

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača PSV Ajndhovena u ovoj sezoni Noni Madueke oduševljava iz meča u meč od starta kampanje.

Odlično je započeo sezonu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda "izludeo" odbranu Ajaksa u Superkupu Holandije i u približnom ritmu nastavio je na premijeri u domaćem prvenstvu. 

Igrao je od starta protiv Heraklesa i trener Rodžer Šmit je pripremao njegovu zamenu. Pokraj aut-linije stajao je Kodi Gakpo i Madueke je znao šta mu se sprema.

Madueke je prišao Šmitu, imali su dijalog, nakon čega je mladi napadač ostao u igri i ubrzo postigao pogodak za 2:0. Novinar je upitao Maduekea da li je sugerisao Šmitu da ga ostavi u igri još pet minuta, budući da je odmah posle gola, engleski fudbaler napustio teren.

"Rekao si da ti da još pet minuta i da ćeš mu vratiti golom, zar ne", upitao je novinar.

Madueke je sve vreme bio nasmejan, želeći da sakrije da je bilo sličnog razgovora.

"Mislio sam da napuštam teren tada, ali trener je odlučio da to bude pet minuta kasnije. Srećom, dobio sam pet minuta. Nijedan igrač, nijedan napadač ne želi da napusti igru. Srećan sam zbog gola i pobede. A što se tiče one situacije - trener je glavni, ne ja, on odlučuje", rekao je Madueke.

Podsećamo, o Maduekeu ste već imali priliku da čitate na stranicama portala "Sportske.net" u danu kada se razgoropadio protiv Ajaksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke