Šefild predstavio novog trenera, a šta kažu o Jokanu posle svega?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.11.2021.
17:01
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak brzo dobio naslednika na klupi Šefild junajteda.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, i pored pobede nad Redingom pre dva dana, čelni ljudi Šefild junajteda odlučili su da okončaju saradnju sa srpskim trenerom Slavišom Jokanovićem, s obzirom da rezultati nisu na nivou očekivanih pre početka sezone.

Tokom popodneva obavljena je i promocija novog trenera Šefild junajteda, a to će umesto Jokanovića biti 44-godišnji Pol Hekingbotom koji je potpisao dugoročni ugovor, do kraja sezone 2025/26.

''Radujemo se što ćemo krenuti u novu eru sa Polom na čelu. On poseduje liderske osobine i fudbalske veštine koje su neophodne za vođenje tima. Deli naše vrednosti i interesovanja, a poseduje ambiciju i odlučnost da izvuče maksimum iz našeg tima'', izjavio je predsednik Šefilda Jusuf Đansirakuza.

Prethodni Jokanovićev izbor on ne smatra greškom.

''Pol je razmatran i kada smo angažovali Slava /Slavišu Jokanovića, prim.aut./, ali smo tada smatrali da je Slav najbolje rešenje.

Ne mislim da smo tada doneli pogrešnu odluku. Bila je ispravna u to vreme, ali mislim i da je današnja odluka ispravna u ovom trenutku'', izjavio je Đansirakuza.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke