Selektor Engleske nakon debakla protiv Grčke: "Ovo je razočaravajuće, ali ću ponovo probati novu formaciju"

Autor: Mladen Heleta
petak 11.10.2024.
23:00
Izvor: Sportske.net

Senzacija na Vembliju.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Veliko Iznenađenje se dogodilo sinoć u B diviziji UEFA Lige nacija, u grupi 2, gde je Grčka na "Vembliju" pobedila Englesku sa 2:1. 

Grčka je i dalje maksimalna sa devet bodova, dok su Englezi ostali na šest.

Vršilac dužnosti selektora Englseke Li Karsli je bio razočaran nakon meča na kom je promenio taktiku i zaigrao sa "lažnom devetkom", svestan činjenice da na ovaj način neće dobiti stalni ugovor za koji pokušava da se izbori.

"Ovo je razočaravajuće. Pričao sam o svemu sa igračima. Neće nam uvek sve ići po planu, ali sada je najvažnije da dobro odgovorimo protiv Finske. Hteli smo da osvojimo sredinu terena i igramo drugačije nego inače. To je nešto što smo probali dan ranije na 20 minuta, eksperimentisali smo. Razočaran sam što nije uspelo. Ipak, ne treba imati prevelika očekivanja, probaćemo opet", rekao je Karsli i dodao:

"Kad pogledamo kvalitet naših igrača i način na koji smo primili golove, sve iz grešaka, možemo biti samo razočarani. Čak smo i gol za 1:1 postigli jer smo imali sreće. Mislim da je definitivno opcija da opet igramo sa ovim sastavom. Moramo biti hrabri i isprobavati nove stvari", dodao je selektor Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke