Selektor ga neće, ali ga Anćeloti ne da: Ostaje u Realu?!

Autor: Sportske Net
sreda 09.06.2021.
18:15
Izvor: Sportske.net

Mnogo se spekuliše o njegovom odlasku.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos na iznenađenje svih izostavljen je sa spiska reprezentacije Španije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Štoper je u ovoj godini zbog povrede odigrao samo sedam mečeva za kraljevski klub. Ipak, svi su očekivali da će jedan od najiskusnijih u reprezentaciji poći na predstojeće prvenstvo. 

To se na kraju nije desilo. Štaviše, Luis Enrike nije pozvao nijednog igrača Real Madrida. 

Osim toga, o Ramosovom odlasku iz Madrida piše se već neko vreme. Nije se naigrao kapiten, ali imao je i problema sa povredama, nije da ga Zidan nije birao. Međutim, treba imati u vidu da je Eder Militao eksplodirao u drugom delu sezone, pa se moglo očekivati da će biti dostojna zamena u budućnosti. Nije se ni Varan proslavio, bilo je mnogo propusta u igri francuskog fudbalera, pa su se od dvojca iz Madrida uveliko opraštali od kada se sezona završila. Međutim, Karlo Anćeloti je stigao na klupu po drugi put i ne želi da pusti 35-godišnjeg fudbalera. 

Podsetimo, Ramosu ugovor ističe krajem meseca, a još uvek se ne spominje produžetak saradnje. Sudeći po pisanju lokalni španskih medija, Anćeloti će insistirati na njegovom ostanku, jer ga i dalje vidi kao važnog za tim. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke