Selektor Gruzije menja taktiku za Srbe!

Autor: Beta Beta
nedelja 08.10.2017.
23:51
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Gruzije Vladimir Vajs rekao je danas da je svestan da je predstojeća utakmica rezultatski važnija za Srbiju, ali da će njegov tim pokušati da pobedi.

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

"Znamo da je ovo veoma važna utakmica za Srbiju i generaciju njenih igrača, koja je veoma iskusna i ima možda i poslednju šansu da igra Svetsko prvenstvo. Došli smo u Beograd da pokažemo dobar fudbal i ostvarimo dobar rezultat pred verovatno 50 hiljada navijača", rekao je Vajs na konferenciji za novinare u Beogradu.

Gruzija je bez šansi za plasman na Svetsko prvenstvo, dok će Srbija u poslednjem kolu Grupe D kvalifikacija tražiti pobedu i direktan plasman na Mundijal u Rusiji.

"Prioritet nam je da damo sve od sebe. Nije lako igrati protiv Srbije, protiv Tadića, Mitrovića, Matića... Imaju iskusnog trenera, koji mi je prijatelj, dobre igrače, i neće biti lako", kazao je Vajs.

On nije želeo da otkrije kakvu će taktiku Gruzija imati na utakmici protiv Srbije.

"Srbija je igrala dominantan fudbal u ovim kvalifikacijama, ekipa koja ima posed i protiv koje nije lako igrati. Moraću da promenim taktiku i videćemo kako će to da izgleda", rekao je Vajs.

Gruzijski fudbaler Djordji Merebašvili, koji je nekad igrao u Vojvodini, rekao je da je srećan što se posle šest godina vratio u Srbiju.

"Igrao sam sa Dušanom Tadićem u Vojvodini i veoma ga dobro poznajem. Prijatelji smo, ali će se svako boriti za svoju ekipu. Srećan sam što sam u Srbiji posle šest godina i što ću ga ponovo videti", rekao  je Merebašvili.

On je naveo da je Gruzija motivisana jer još nema pobedu u kvalifikacijama.

"Žao nam je što nemamo šanse da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, ali će ovo biti veoma bitna utakmica za nas jer svi čekaju prvu pobedu. Biće teško, ali smo spremni i nadam se da ćemo pružiti svoju najbolju igru", rekao je Merebašvili.

Utakmica izmedju Srbije i Gruzije igraće se u ponedeljak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 09.10.2017
08:49

Mereba, ni bod vam ne treba:-) Vajs je onda bio trener Artmedije protiv nas, a i otac i sin mu se zovu Vladimir:-D

avatar
Zmaj sa Juga
Monday, 09.10.2017
02:09

Samoo hrabro i svim srcem do pobede!!!

avatar
Zmaj sa Juga
Monday, 09.10.2017
02:08

Svim srce do pobedee!!!

avatar
Диковић Драган
Monday, 09.10.2017
02:03

Sad kad nama treba pobeda za odlazak, svi se zategnu i igraju sa 150% snage. Sad su se setili da im treba jedna pobeda, sto je Velsu ne uzese?

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 09.10.2017
00:52

ovo me brine, ove bivse Sovjetske republike grizu i kad nemaju rezultatski znacaj. Srbija ne sme da gresi protiv Gruzije, moraju dati svoj maksimum kao da im zivot zavisi od utakmice(a u neku ruku im i zavisi). samo hrabro momci