Selektor Kanade o Borjanu: "Odlazak iz Zvezde načiniće ga herojem!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 16.06.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Delikatan momenat u golmanovoj karijeri.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Karijera Milana Borjana u Crvenoj zvezdi je završena.

Šestostruki šampion Srbije sa crveno-belima, kapiten i miljenik navijača karijeru će nastaviti kao pozajmljeni igrač Slovana iz Bratislave, nakon što mu je novi trener Zvezde Izrealac Barak Bahar saopštio da ne računa na njega.

Nakon što je izgubio svoje mesto na "Marakani" Borjan je prolazio kroz težak period, a o tome je govorio i selektor reprezentacije Kanade Džon Herdman koji je dao punu podršku iskusnom čuvaru mreže koji nastupa za reprezentaciju iz Severne Amerike i istakao da veruje u njega, te da će postati heroj u novom klubu.

"Borjanu niko ne može da oduzme samopuzdanje. Trenutna dešavanja su samo običan korak na putu do heroja. Svaki heroj prolazi kroz uspone i padove ali ponekad dođe momenat kad se aktiviraju pitanja o tome ko ste vi zapravo. Milan sad mora da se resetuje i napravi veliki korak napred kako bi postao heroj u novom klubu Slovanu iz Bratislave", rekao je Herdman.

Ostaje da se vidi kako će se Borjan snaći u Bratislavi, a sinoć je bio izvanredan na golu Kanade i odveo ovu selekciju u finale Konkakaf Lige nacija gde će se u borbi za trofej igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke