Senka nad Murinjom, menja ga učenik, najbolji na prodaju?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.02.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Čini se da Portugalac neće preživeti leto...

Povezane vesti

Problem za problemom u Totenhemu. Poraz od Vest Hema je ostavio Spurse na devet bodova od četvrtog mesta, Murinjo je krenuo sa uobičajenim svađama sa medijima, tvrdi da njegov tim nije u krizi, iako rezultati pokazuju drugačije. Mala ohrabrenja poput nešto bolje partije Gareta Bejla nisu dovoljna, klub je u krizi koja bi mogla, ako izostane Liga šampiona da bude sanirana prodajom Kejna.

To bi bio novi početak, ali niko neće platiti Kejna 150 miliona evra, ako su na tržištu Haland, Aguero, ili čak Kilijan Mbape. U slučaju da Mbape ode, verovatno bi Poketino želeo nekadašnjeg pulena, ali to je na dugom štapu jer ni Real nema novca za Francuza. Murinjo je u opasnosti da izgubi posao, imaće još godinu dana ugovora na leto, sigurno dobiti i odštetu, ali čini se da teško, čak i ako osvoji trofej u Liga kupu može da spasi sezonu. No, da sačekamo, u igri je i u LE, videćemo može li da okrene sezonu, u slučaju da ne bude tako, zamena je već spremna.

Navodno, Rodžers koji radi sjajan posao sa Lesterom ne bi odbio zamenu, jednostavno, ovo bi bio korak napred za Irca koji je sa Liverpulom bio nadomak titule. On bi verovatno pravio novi tim, ako ode Kejn, insistirao više na grupi nego pojedinačnim igračima, slično kao sada u "Lisicama", koje već drugu godinu u nizu kampuju u vrhu tabele.

Murinja bi tako nasledio čovek sa kojim je prijatelj, koji je vodio rezervni tim Čelsija svojevremeno, krao tajne zanata od Portugalca, i bio mu pomoćnik i skaut jedno vreme. Njih dvojica imaju sjajan odnos, ali nema sumnje da Rodžers ne bi oklevao da prihvati posao. Što se Murinja tiče, procena je da, nakon eventualnog neuspeha u Totenhemu više ne bi imao šansu da se domogne velike klupe i da bi sve što mu ostaje bila reprezentacija Portugala, ili neko slabije takmičenje.

Sve u svemu, ne izgleda dobro, ni za Totenhem, ni za Portugalca...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke