Senka nad Pirlom. Anjeli već sklopio dogovor?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.04.2021.
10:56
Izvor: Sportske.net

Da li je Juventus već prelomio...

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Juventus je sada na ivici, Liga šampiona nije sigurna, Milan i Juve imaju po 66 bodova, Atalanta 68. Napoli 63 i meč manje, nije gotov ni Lacio.

Od svih Juventus ima najteži raspored, igraju sa direktnim rivalima, ovako kako izgledaju u ovom trenutku ne deluje da će bez problema u top 4.

"Sigurno ne želim ovakav Juventus", rekao je Pirlo posle bledog remija u Firenci.

Ronaldo je stao, vidi se frustracija, navijači su izgubili strpljenje misle da ga treba preseliti na klupu. To se neće desiti, ali svakako ono što planira Anjeli bi ubrzalo odlazak Portugalca.

"Pirlo sigurno ostaje trener ako uđemo u top 4", tvrdi direktor Paratići.

Ali, i njegova pozicija bi mogla da bude dovedena u pitanje, on i Nedved su prvo nagovorili Anjelija da dovede Sarija, pa onda smenili i iskusnog trenera posle sezone.

Nije da je Juventus igrao dobro prošle godine, ali delovao je bolje i na kraju krajeva osvojio titulu. Sada je devetogodišnja dominacija prekinuta, a nad Pirlom se nadvila senka novog trenera.

Nije ni tajna da je želja Anjelija da posle dve sezone vrati Alegrija, to bi značilo odlazak Ronalda koji će sigurno napustiti klub, ako se Maks vrati na klupu. Iz Juventusa je isplivalo da je nezadovoljstvo Kristijana uzrok odlaska Alegrija koji je bio previše konzervativan trener za ukus Portugalca. Ne samo da se nije isplatilo, Juve je slabiji nego u Maksovo vreme.

Inače, Alegri je upisao dete u školu u Torinu za narednu sezonu, što je odmah podiglo temperaturu među navijačima i uzima se kao znak da neki dogovor postoji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke