Senzacija! Italijanski trener stiže u PSŽ i spasava posrnulog zemljaka!?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 18.04.2022.
10:11
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti veliko iznenađenje?

Francois Mori
Francois Mori

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je blizu titule, pobeda nad Marsejom je praktično potvrda, ali to će biti jedini trofej u sezoni koji će osvojiti. Prošle godine nisu bili prvaci, ali posle strašnog prelaznog roka očekivalo se mnogo više.

Niko ne sumnja da će ceh platiti Poketino, ali se priča i o odlasku Leonarda. On ipak radi kao da će ostati, priprema planove za leto pokušava da zadrži Mbapea, a izgleda da je Pol Pogba blizu Pariza.

Ipak, ono što najviše zanima navijače je ko će biti novi trener.

I dok se Zidan nećka, novo ime iskočilo je u prvi plan, Antonio Konte.

On je serijski pobednik u jakim timovima, ali nije jasno i dalje kako bi PSŽ prihvatio loše rezultate u Evropi, jer je Liga šampiona prioritet. Ipak, Konte je čovek koji ume da uvede red u svlačionicu, ne trpi zvezde, ume da motiviše tim, predani je radnik. 

Zanimljivo da se pominje i njegov bivši klub Juventus, ali teško je verovati da bi Anjeli progutao sve i vratio nekadašnjeg kapitena i čoveka koji je kao trener vratio Juventus na vrh.

Kontea u Parizu željno čeka Donaruma.

Posle još jedne greške sinoć njegovo samopouzdanje je na niskom nivou, pominje se povratak u Italiju, čak i nova avantura u Milanu, ali iz Italije stižu informacije da je Milan najbolji posao napravio angažovanjem Manjana i odlaskom Donarume. Jasno, Juventus je opcija, no, dolazak Kontea u klub bi rehabilitovao Donarumu, nema sumnje da bi on bio prvi izbor zemljaka, a da bi se igra vrtela oko Veratija.

Konte se bori za četvrto mesto sa Totenhemom i pored poraza od Brajtona oni su i dalje u poziciji da odlučuju o svojoj sudbini, ali čak i ako uđe u top 4, Italijan bi verovatno otišao u slučaju da stigne poziv PSŽ jer ne veruje da Totenhem ima novca da stvori tim koji će se boriti za trofeje. 

Francusko kolo se igra u sredu, vanredno, PSŽ bi mogao da overi titulu na gostovanju Anžeu, a osim "dvojke" na izvesno je novog šampiona, na AdmiralBetu savetujemo i trijumf Liona u Brestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke