Senzacija na Old Trafordu, Šefild srušio Junajted, remi na Gudisonu!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 27.01.2021.
23:09
Izvor: Sportske.net

Fenjeraš načinio iznenađenje sezone.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Fudbaleri Šefild junajteda priredili su najveće iznenađenje u 20. kolu Premijer lige pošto su na Old Trafrodu slavili protiv Mančester junajteda sa 2:1.

Već u uvodnoj trećini prvog poluvremena videlo se da je fenjeraš iz Šefilda došao na teren "crvenih đavola" da se nadigrava.

Prvi je u 17. minutu pokušao Bili Šarp, ali je David De Hea izuzetno reagovao.

Samo šest minuta kasnije mreža domaćih se zatresla kada je posle kornera najviši u skoku bio Kin Brajan poslavši loptu uz levu stativu.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a promena rezultata je usledila u 64. minutu kada je na isti način Hari Megvajer postigao gol.

Aleks Telješ je izveo korner, a defanzivac domaćih je nadskočio čuvara i vratio meč na nulu.

Ovaj rezultat na snazi je bio svega 10 minuta, kada su gosti ponovo postigli gol.

Ovaj put to je učinio Oliver Burk čiji udarac je na putu ka mreži preusmerio jedan od fudbalera Junajteda, dovoljno da zbuni De Heu i unese paniku u redove domaćina.

Junajted je ovim porazom omogućio lideru i gradskom rivalu Sitiju da pobedom u subotu protiv njihovog današnjeg dželata dođe do plus četiri na tabeli.

Gosti iz Šefilda su drugom pobedom u poslednja tri kola došli na tri boda zaostatka za pretposlednjih Vest Bromvič Albionom, ali ih čeka još puno posla do opstanka.

Brajton beži čak 10 bodova, pa je pobeda na Old Trafrodu samo dobar utisak, za sada.

U drugom meču dana, odigranom na Gudison parku u Liverpulu, Everton i Lester su remizirali 1:1.

Posle pola sata igre domaćin je poveo 1:0 golom Hamesa Rodrigeza, a izjednačenje gostima iz Lestera doneo je Juri Tilemans, čiji udarac se odbio od stative i završio u mreži Pikforda.

Lester je ovim remijem propustio da iskoristi kiks Junajteda i preskoči ga na tabeli, doke se Everton poravnao sa šestoplasiranim Totenhemom i sada obe ekipe imaju po 33 boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 28.01.2021
08:07

Trener -navijac umalo nije zaspao.On i komanduje igracima.Igraju kad hoce.Najsporija ekipa u PL.Bez napadaca.Junajted se vraca na stare grane.Sledece cetiri utakmice pokazace da li je za LS.Pisao sam i ranije,Junajted ne sme da se oslanja na Rasforda i Marsijala.Poslednjih nekoliko utakmica bi i Lingard bio bolji.Da he umesto onog propalog Skota usao i Mesi,uspavani ne bi pronenio taktiku.i

avatar
Adi237
Wednesday, 27.01.2021
23:20

Solskjer kriv zajedno sa igracima jer su podcjenili sefild..sta kombinujes ides sa najacim sastavom na teren..zasto tunezebe je igrao..kavani bio na klupi gdje je bai linderhof...nije ovo bila kup utakmica napadas sa najacim timom..fred mctomenej a ne matic..mislim da solskjer pretjeruje hoce da bude dobar da svima da priliku da igraju ali igras ligu ova tri boda ne mozes nadoknaditi igras sa naj jacim timom iako je sefild zadnji a ostalim dajes da igraju kup ili LE..valjda sada svatis svaku utakmicu moras max ozbiljno uci a ne da upises bodove pre pocetka utakmice u svojoj glavi.