Državni projekat Kilijan Mbape, ništa od Realove "bombe"!?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.04.2022.
08:42
Izvor: Sportske.net

"Kraljevski klub" ostaje bez najvećeg pojačanja?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Ide, ne ide, ide, ne ide - i tako u krug.

Ovako nekako bi se mogli objasniti novinski naslovi prilično relevantnih medija poslednjih godinu dana kada se radi o sudbini Kilijana Mbapea.

Francuzu 30. juna ističe aktuelni ugovor sa Pari Sen Žermenom, kao prvi favorit za njegov potpis figurira Real Madrid, ali sada nam stižu drugačije informacije.

Do sada prilično pouzdani Radio Monte Karlo objavio je informaciju da će se dogoditi veliki preokret, te da će Mbape produžiti ugovor sa Parižanima!

Zvanična potvrda se očekuje u maju, a u prilog tome ide i saznanje francuskog novinara Romana Moline da je predsednik Francuske Emanuel Makron lično uticao na sjajnog fudbalera da ostane u Parizu.

Na njega je pokušao da utiče i bivši predsednik Nikolas Sarkozi, dok je katarski Emir takođe označio ostanak Mbapea za vreme Mundijala u toj zemlji 2022. godine kao prioritet.

Kao najveća zvezda francuskog fudbala u ovom trenutku, Kilijan Mbape je svojevrsni "državni projekat" i Francuske i Katara, dve zemlje su pronašle zajednički interes i, izgleda, ubedile hitronogog napadača da ostane u "gradu svetlosti".

Naravno, osim ako ne vidimo novi preokret...

Real Madrid nastavlja svoj pohod ka peharu Lige šampiona, posle eliminacije Pari Sen Žermena, na red je stigao aktuelni prvak Evrope Čelsi. Admiralbet.rs je već pripremio zanimljivu ponudu kada se radi o prvom meču u Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke