Ser Aleks stupio na scenu, ovo je njegov predlog za novog menadžera Junajteda!

Autor: Boris Jovanović
sreda 27.10.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Spasao je pulena, ali je samo izgleda odložio neizbežno...

EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool
EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool

Povezane vesti

Juče su u Mančesteru trajali sastanci i premišljanja, na kraju priča se, Ser Aleks Ferguson je ubedio bord da pruži još vremena Solskjeru posle katastrofe protiv Liverpula.

Navodno, Škot je rekao da ne veruje u kratkoročna rešenja, što je možda poruka Antoniju Konteu. Naime, Italijan je vrlo rad da preuzme klupu, ali se na "Old Trafordu" boje njegove naravi, kao i činjenice da nigde nije trajao dugo upravo zbog karaktera i sukoba sa upravom.

Ali, ko bi mogao, ako Soslkjer nastavi sa lošim rezultatima da preuzme kormilo?

Zidan svakako ne, više pouzdanih izbora javilo je da Francuz nije zainteresovan za dolazak u PL.

Ali, jutros su stigle informacije da Mančester Junajted cilja Poketina koji je želja Fergusona. On je bio na meti i nakon otkaza Murinju, ali nije mogao da raskine ugovor sa Totenhemom. Sada ima ponudu Spursa da se vrati, ali svakako da je klupa "Đavola" primamljivija.

Da li može da se oslobodi obaveze prema Pari Sen Žermenu?

Po svemu sudeći može, jer čini se da je nezadovoljan odnosom medija, relacijama u ekipi, i stalnim kritikama da tim igra loše i da pobeđuje samo na individualni kvalitet. Poketino je svestan da će njegov rad biti procenjivan kroz Ligu šampiona. On bi radije uhvatio novi voz za PL, tim pre što Junajted planira da mu pruži šansu da radi na duži period i smatra da je on prava ličnost za stvaranje novog tima. 

Naravno, u ovom slučaju bi se PSŽ ustremio na Zidana čija se senka nadvija nad Poketinom od kraja prošle sezone i izgubljene titule prvaka Francuske, kao i eliminacije u Ligi šampiona. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 27.10.2021
15:22

Поћетино јесте вероватно боље решење, али ако буду чекали њега да раскрсти са ПСЖ-ом, ко зна колико ће проћи и питање је да ли ће уопште раскинути уговор. Конте ће измаћи и заглавићемо опет са неким новим Солшером.

avatar
mrancic
Wednesday, 27.10.2021
14:53

Ferguson da ne predlaze posle Mojesa.Poketino je dobar ali nije pobednik.Konte je nezgodan ali uspesan.Ne postoji za njega u Junajtedu igrac koji moze da se seta ili da ne ucestvuje u defanzivi.Bolje resenje.Junsjtefu treba trener tipa Gvardiola