Sergej i Španac u centru pažnje - Kritike za Sarija, "najbolji igrači uvek moraju igrati zajedno"!

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.10.2021.
09:25
Izvor: Sportske.net

Lacio ne blista, ali svoje šanse za vrh imaju i u Seriji A i u Ligi Evrope.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Lacija Luis Alberto indirektno je podelio svoj stav o taktici trenera tog tima Mauricija Sarija lajkovavši objavu na društvenoj mreži Tviter koja kritikuje iskusnog stručnjaka.

Veoma često ove sezone dešava se da vezni red Lacija ne bude sačinjen od dvojice nosilaca sredine terena "nebeskoplavih" u prethodnim godinama. Sergej Milinković-Savić je najčešće u prednosti, dok Luis Alberto dobija šansu sa klupe.

Nisu previše vremena provodili zajedno na terenu, što se kosi sa ideologijom Simonea Inzagija, bivšeg trenera koji je podigao isti tim Lacija na sadašnje stubove.

Kod Mauricija Sarija sve funkcioniše drugačije i iskusni stručnjak je meta kritika navijača ovog tima na društvenim mrežama posebno nakon što je izjavio da u ovom trenutku Luis Alberto i Sergej ne mogu igrati zajedno. Tako je jedan od pristalica "nebeskoplavih" izneo svoj stav po pitanju slučaja Alberto - SMS, a španskom vezisti se to dopalo.

"Vau, misliš da je Simone Inzagi bio kr***n, pa ih je pet godina terao da zajedno igraju i pobeđuju. Najbolji igrači uvek moraju igrati, inače nisi sjajan trener, dragi Sari", napisao je jedan korisnik Tvitera, a Alberto je to "lajkovao".

Sari je u svojoj izjavi posle utakmice sa Olimpik Marsejom naveo da su za Alberta pogodnije mekše utakmice i u zavisnosti od protivnika, on određuje izgled veznog reda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke