Sergej najavio promene po dolasku Sarija

Autor: Sportske Net
nedelja 11.07.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net

Srbin je jedan od lidera tima.

EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Sregej Milinković-Savić u svom Laciju dobio je novog trenera Mauricija Sarija, a počele su i pripreme za narednu sezonu. On je istakao da je spreman za treninge i narednu sezonu.

"Osećam se dobro, videćemo kako će se sve odvijati u narednih nekoliko dana, srećan sam što smo ovde, nismo bili zajedno mesec i po dana, sve mi je ovo nedostajalo. Radili smo odmah sa loptom, sada će se neke stvari na terenu promeniti, jer će postojati druga formacija – 4-3-3 umesto 3-5-2, na meni je da sledim sva uputstva gospodina Sarija. Igraćemo više sa loptom na zemlji, jedva čekam da počne nova sezona“, rekao je Sergej i dodao:

„Sada se osećam kao lider, ovde sam već šest godina i preda mnom je još mnogo toga. Vidim neke nove, mlade ljude i razmišljam o tome kako mi je bilo kada sam bi ona njihovom mestu, pokušavam da im pomognem, kao što su nekadašnji veterani to radili sa mnom“.

Navijači se posle više od godinu dana vraćaju na tribine i to će u mnogome vratiti fudbalsku draž. 

"Nedostaju nam, nadam se da će nam se sa novom sezonom i oni vratiti na stadion. U ovih 18 dana ćemo pokušati da naučimo sve što treba, da se što pre uklopimo. Biće mnogo promena, već smo počeli da se privikavamo na sve to. Uvek sam na raspolaganju trenerima, uvek dajem sve od sebe“, zaključio je Sergej. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke