Sergej završena priča, Lacio se predao? Ali, šta dalje i kolika je na kraju cena?

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.05.2023.
09:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da sada sve zavisi od ponude...

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Ovo je do sada najveća sugestija da Sergej Milinković Savić ide iz Lacija.

Naime, Igli Tare je rekao da je sve moguće, a mediji u Italiji tvrde da Rimljani samo čekaju ponudu i da će na kraju krajeva spustiti cenu, navodno je doneta odluka da nikako ne dozvole da Milinković Savić ode bez obeštećenja naredno leto.

Priče o 40 miliona evra su nerealne, "L'Akvile" će prihvatiti između 25 i 30 miliona za svog najboljeg igrača, što bi trebalo da znači novi početak za klub. Lacio je nadomak Lige šampiona, to je svakako injekcija za kasu, rimski klub će sada morati da oformi dovoljno jak tim za borbu na dva fronta što je navodno Sari tražio od Lotita. 

Ali, kome mogu da prodaju Sergeja?

Prema pričama, oni će probati da izbegnu da Milinković-Savić ode u drugi italijanski klub, Juventus je sa kaznom i neigranjem u Ligi šampiona sada otpao, a Milan nema novca, dok Inter traži drugačiji tip igrača. Doduše Pioli bi ako ostane na klupi želeo Srbina, ali kako rekosmo "Rosoneri" teško sebi mogu da priušte takvo pojačanje. Zanimljivo, u vreme kada su bili u rukama kineskih vlasnika nudili su 70 miliona za našeg igrača, ali Lacio nije ni želeo da pregovara... 

Najzainteresovaniji je Arsenal, oni žele Kaiseda ili čak Gindogana, ali to su teške mete i Sergej bi lako mogao da zauzme mesto Džake u timu, iako je drugačiji tip igrača. Što se tiče Čelsija, oni bi eventualno uključili Loftus Čika koga Sari obožava kao deo čitave priče i to bi Lacio mogao da prihvati. 

Iz Španije i dalje se priča o Atletiku, ali oni žele da se reše Rodriga De Pola prvo. 

Lacio će razgovarati sa Sergejevim agentom Matejom Kežmanom od koga se očekuje da potvrdi da njegov klijent ide, a navodno Sari insistira da što pre bude prodat kako bi znao čime raspolaže pre julskih priprema. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke