Serija A - Atalanta brojala do SEDAM u Torinu, Iličić dao gol sa centra i nosi loptu kući, Srbin pocrveneo!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.01.2020.
22:38
Izvor: Sportske.net

Kakva partija Slovenca, "Bikovi" su doživeli pravu katastrofu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Torina su doživeli pravu katastrofu na svom stadionu, Atalanta je kao gost slavila sa čak 0:7 (0:3).

Poveli su u 17. minutu, sjajan potez Palomina, ukrao je loptu Laksaltu, potom je poslao na dalju stativu, odakle je Iličić smestio u mrežu "Bikova" za 1:0.

Nekih 10ak minuta kasnije, sjajan gol Gosensa za 2:0, uhvatio je volej na ivici kaznenog prostora, poslao je jako precizan i snažan udarac ka golu rivala, Sirigu je bio nemoćan.

U nadoknadi vremena prvog poluvremena Iličić sjajno beži svojim čuvarima, koji ga na kraju i obaraju u sopstvenom kaznenom prostoru i sudija pokazuje na kreč.

Odgovornost je preuzeo Duvan Zapata, koji povećava prednost ekipe iz Bergama na 3:0 u poslednjim sekundama prvog dela igre.

Nakon samo osam minuta igre u nastavku, neverovatan potez Josipa Iličića, primetio je da je Sirigu istrčao od svog gola, iskoristio je priliku i brzinski izveo jedan prekid na sredini terena, poslao je teledirigovan projektil ka golu "Bikova", Sirigu nije imao nikakve šanse, 4:0.

Samo minut kasnije, uspeva Iličić da upiše i het-trik, izbegao je ofsajd zamku, prihvatio pas Papu Gomeza i matirao Sirigua po treći put na utakmici za 5:0.

Da stvari budu još gore po domaćina, postarao se Armando Ico, koji u 76. minutu dobija drugu žuti karton.

Nije to bilo sve, Atalanta u 86. minutu dobija penal, koji Murijel pretvara u gol za 6:0, da bi dva minuta kasnije Kolumbijac postigao još jedan pogodak za nestvarnih 7:0 na stadionu u Torinu.

Koji minut kasnije "Bikovi" ostaju i sa devetoricom na terenu, Saša Lukić je zaradio direktan crveni karton, bivši igrač Partizana je od starta dobio priliku u ekipi Valtera Macarija, koji bi mogao da ostane bez posla nakon ovog debakla.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 26.01.2020
00:22

Kakav sam ja maler , nisam mogao da pogledam ovo i eto - loto ! Macari , stara neznalica je to , vreme mu je da ide ! Bravo Atalanta

avatar
StoneCold
Saturday, 25.01.2020
23:45

Da Torino nema Sirigua ispali bi pre tri sezone. Onda su zaredjali pobede od 1:0, dosli do sestog mesta pa se nalozili. Ovaj vezni red bi bio sprdnja i u ovim nasim ligama. Beloti je mogao postati igrac, ali su zatezali oko cene i lik je prerastao klub, jos je izgubio i motivaciju i to je to. Ansaldi je pristojan bek, Lukic mozda postane pristojan igrac, ovo ostalo je ocaj. Atalanta kad oseti krv tu nema pomoci.