Serija A - Fudbalska sreća je pogledala Di Frančeska, pobeda u Rimu, ali moglo je i drugačije!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.12.2018.
19:55
Izvor: Sportske.net

Torino siguran na svom terenu, "uspavanka" u Ferari.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Danas su od 18 sati odigrane tri utakmice 18. kola italijanske Serije A.

Roma je na Olimpiku bila bolja od Sasuola i slavila sa 3:1. Dijego Peroti je već u šestom minutu doveo svoj tim u vođstvo sa penala, a gosti umalo nisu stigli do gola nakon toga, ali VAR je bio neumoljiv pa deluje nestvarno da pogotka nije bilo. Kazna je stigla u 23. minutu u vidu Patrika Šika koji je zaobišao golmana i zatresao praznu mrežu Sasuola. Do ubedljivog vođstva Rimljani su stigli preko Nikola Zaniola sjajnom minijaturom u 59. minutu meča. Konačan rezultat postavio je Kuma Babakar u prvom minutu nadoknadi vremena.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je čitav meč za Romu, dok je boje Sasuola branio Filip Đuričić sve do 58. minuta.

Torino je takođe bio ubedljiv na svom terenu pošto je savladao Empoli sa 3:0. Poveli su "Bikovi" u 44. minutu golom Nikolasa N'Kolua, a prednost je udvostručio Lorenco De Silvestri nakon četiri minuta igre u drugom delu meča. Svaku dilemu otklonio je Iago Falke golom u 75. minutu. Gost je na kraju ostao i sa igračem manje pošto je u finišu meča isključen Krunić.

Srpski internacionalac i fudbaler Torina Saša Lukić ušao je u 78. minutu.

Na meču između Spala i Udinezea nije bilo pogodaka.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke