Serija A - Holanđanin srušio "srpske bikove", Miha i dalje bez pobede!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.09.2022.
22:39
Izvor: Sportske.net

Arnautovićev penal nedovoljan za prvu pobedu tima srpskog stručnjaka.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Atalanta - Torino 3:1

Lineti je prvi pokušao, Torino je prvi napao, ali bez većih muka po golmana domaćih. 

Vanja Milinković-Savić je dosta posla danas. Srpski golman odlično reaguje posle šuteva Kupmajnersa i Zapate. 

Publika u Bergamu je videla jedan gol do kraja prvog dela igre. Atalanta je na odmor otišla sa minimalnim vođstvom posle penala. Aina nespretno reaguje, Kupmajners nastavlja sa golovima

Isti igrač je bio fatalan za Milinković-Savića na početku drugog dela igre. Holanđanin prihvata odbitak, šutira kroz pravu šumu igrača i to je 2:0 za domaće u 48. minutu.

Mogla je "boginja" i do 3:0, šut De Rona završava na samom okviru gola. Torino pokazuje znakove života - Pelegri uzvraća na drugoj strani. Šut rezerviste pogađa prečku. U 75. minutu na teren ulazi i Nemanja Radonjić. Samo 2 minuta kasnije "bikovi" smanjuju na 2:1 - Vlašić koristi poigravanja Pelgrija i daje gol u 77. minutu. 

Živce domaćih umiruje nezaustavljivi Holanđanin Kupmajners, koji iz penala postiže het-trik i pogađa za 3:1 u 84. minutu. Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić su odigrali svih 90 minuta. 

Bolonja - Salernitana 1:1

Skorupski je zaštitio gol domaćih posle pokušaja Kulibalija u osmom minutu. Gosti su imali duplo više šuteva od Bolonje u prvih 45 minuta. Kod domaćina Sansone beleži dobar pokušaj, ali Sepe spremno to brani.

U nastavku drugog dela igre, vidimo nespretnu reakciju odbrane gostiju. Čekalo se 2 minuta za odluku, posle konsultacija VAR tehnologije to je penal za domaće koji Arnautović sigurno pretvara u vođstvo Bolonje. 

Gosti pak nisu odustajali, nastavila je Salernitana sa presingom koji se kruniše golom za 1:1 u 88. minutu. Heroj gostujuće ekipe je Bulaje Dija koji odlično reaguje posle odbitka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke