Serija A – Majstor Di Natale, Vidić debitovao crvenim kartonom!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 31.08.2014.
22:41
Izvor: Sportske.net

Odigrane su sve utakmice Serije A, a u večernjem nedeljnom terminu kada je igrano 6 utakmica, a videli smo samo jednu pobedu gostiju.

Beta/AP Photo/Paolo Giovannini
Beta/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Nedelja veče bila je rezervisana za debi Nemanje Vidića u zvaničnim utakmicama za milanski Inter, i to u meču sa domaći Torinom.

Meč nije bio nešto preterano interesantan, do pred sam kraj nismo videli niti jedan udarac fudbalera Intera ka golu protivnika, dok je Torino bio nešto opasniji, iako u sastavu nije bio sada već novi član Atletiko Madrida, Alesio Ćerći.

Nemanja Vidić je odigrao ceo meč za svoj tim, dok je u timu Torina igrao Nikola Maksimović, ali samo do 70. minuta kada ga je zamenio Molinaro na sredini terena.Pred sam kraj meča Nemanja Vidić je dobio direktan crveni karton zbog sarkastičnog aplaudiranja sudiji.

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda je i skrivio nepostojeći penal u prvom poluvremenu, ali je Handanović odbranio kazneni udarac.

Napoli je uspeo da pobedi u Đenovi istoimenu ekipu, od 3. minuta je vodio golom Kaljehona. Pinilja je izjednačio pred sam kraj poluvremena, da bi na samom kraju meča De Guzman doneo tri boda ekipi Rafe Beniteza.

Siniša Mihajlović je imao sreće pošto je sa svojom ekipom na gostovanju Palermu uspeo da uzme jedan bod zlata vredan, pošto je njegova ekipa igrala sa igračem manje od prvog poluvremena, a izjednačila je golom Gastaldela u nadoknadi.

Krstičić je igrao od 66. minuta, dok na drugoj strani nije u igru ulazio Milan Milanović, odbrambeni fudbaler Palerma.

Sasuolo i Kaljari su miroljubivo podelili bodove, golove su postigli Zaza za domaće i Sau za goste, dok je Ćezena nadigrala ekipu Parme, tim koji se prošle godine borio za nastup u Evropi. Ćezena je slavila golom Rodrigeza, iako je Parma imala više šuteva upućenih ka golu (niti jedan u okvir sve do samog kraja). Golman Parme Mirante je zabeležio jednu fenomenalnu intervenciju početkom drugog dela i tako je spasio svoj tim još većeg poraza.

Udineze je sjajnom igrom Di Natalea savladao prvu prepreku ove godine, Empoli, a rezultat je bio na kraju 2:0. Oba gola postigao je legendarni fudbaler ovog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke