Serija A - Mihina Bolonja srušila Napolitance!

Autor: Stefan Matić
nedelja 01.12.2019.
19:54
Izvor: Sportske.net

Velike kontroverze na samom kraju utakmice.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Novo razočaranje za domaćina na "San Paolo" stadionu, Bolonjaokrenula i slavila rezultatom 2:1.

Napolitanci kreću odmah u inicijativu, dominirali su većim delom prvog poluvremena. Ruiz promašuje odličnu šansu, Lozano postiže gol u 16. minutu, ali je gol Meksikanca poništen zbog ofsajda. Na drugoj strani za Bolonju Džemaili maši najbolju šansu, da bi u završnici prvog dela igre videli konačno i gol.

Lorenco Insinje šutira, golman gostiju brani, ali na odbitak natrčava Fernando Ljorente i postiže gol za vođstvo domaćih u 41. minutu.

Nastavili su Napolitanci sa pritiskom i tokom drugog dela igre, ali su gosti bolje koristili svoje šanse. Prvo je Skov u 58. minutu sjajno reagovao u šesnaestercu domaćina i iskoristio odbitak za izjednačenje, 1:1.

Mertens i Lozano potom promašuju dobre šanse da bi kazna usledila u 80. minutu, posle sleda nesrećnih okolnosti za Anćelotijev tim.

Prvo je pogrešio Nikola Maksimović koji gubi loptu da bi se odbila lopta od Ruiza i stigla do Sansonea koji pogađa za preokret i vođstvo Bolonje od 2:1.

Pokušavali su Napolitanci do kraja, Zelinski imao i dobru šansu, zatim i Ljorente kojem je poništen gol posle VAR pregleda. Biće dosta reči o situaciji u 94. minutu i ofsajdu Špancu, Bolonja piše pobedu!


 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 02.12.2019
07:12
avatar
Čeki
Sunday, 01.12.2019
22:31

Nikola Malsimovic, zasto me to ne cudi. Jos ga zovu u reprezentaciju da igra. On od kad je Zvezdu "sahranio" protiv Bordoa, videlo se kakav jestvarno igrac. Kiksara, bez konstantnosti u igri, jedino sto mu je konstantno su greske kojima protivniku omogucava gol.

avatar
Offside
Sunday, 01.12.2019
21:48

Ja ne znam zasto Anceloti i dalje pusta igrace kojima je saopsteno da ce biti najureni da igraju?Gde je logika da nekome kazes da je slobodan da ode u januaru pa ga posle koristis u svakoj utakmici i ocekujes od njega golove i asistencije?Ova opaska vazi za svaku liniju tima,bez izuzetka,svi su ucestvovali u sukobu i svakom je predocena kazna...Ovde gubi samo Napoli i njegovi navijaci jer tim sigurno moze vise od trenutnog ali ovo sto rade,rade iskljucivo protiv sebe...Ako ces vec najuriti sve te igrace daj sansu mladima koje vec imas da igraju,ovako dzabe kaljas obraz i nerviras navijace sto pali dodatnu vatru...

avatar
Benz9
Sunday, 01.12.2019
23:24

Što više minuta to više milijuna... Jel sad kapiraš