Serija A - Može Juve i bez Kristijana, Morata heroj, Sergej tragičar!

Autor: Ivan Cvetković
subota 06.03.2021.
22:38
Izvor: Sportske.net

Bitna pobeda "bjankonera" nad Laciom.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa savladali su u Torinu Lacio sa 3:1 u okviru 26. kola italijanske Serije A.

Rimljani su pokazali više na početku meča, imali su svoje šanse preko Faresa i Sergeja Milinkovića Savića, da bi u 14. minutu Hoakin Korea iskoristio veliku grešku Kuluševskog i naposletku matirao Šćešnog.

Dugo je trebalo Juveu da se trgne nakon toga, Lacio je nastavio da preti preko reprezentativca Srbije, a spornu situaciju videli smo sredinom poluvremena kada su domaćini tražili penal zbog igranja rukom Hoeta.

"Bjankoneri" su i pored toga uspeli da stignu do izjednačenja, lepu akciju po levoj strani je na sjajan način završio Adrijen Rabio koji je u 39. minutu zakucao loptu u mrežu.

U nastavku meča Lacio nije držao visok nivo igre iz prvog dela meča,a Juventus je preokrenuo rezultat u 57. minutu kada je Kijeza uposlio Alvara Moratu koji je utrčao u kazneni prostor protivnika i rutinski završio akciju golom.

Tri minuta kasnije, arbitar Masa dosudio je penal za Juve posle prekršaja Milinkovića Savića nad Remzijem, siguran sa bele tačke bio je ponovo Morata.

Nakon toga je u igru ušao i Kristijano Ronaldo koji je meč počeo sa klupe zbog umora, Lacio je pokušao da smanji zaostatak što umalo nije uspelo Imobileu čiji je šut stopirao Šćešni.

Na kraju, velika pobeda ekipe Andree Pirla u trci za Skudeto gde Juve zaostaje za liderom Interom sedam bodova, dok je Lacio sedmi sa 43 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Saturday, 06.03.2021
22:55

Šta to može Juve bez izlizanog? Ne može ništa. Da izlizani nije ušao u igru i sam razneo Lacio dokazavši još jednom da je daleko najbolji u galaksiji, a i šire, ne bi Juve video ni boda. 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Saturday, 06.03.2021
22:40

fala bogu da izlizani nije dao gol inace ne bih mogao da zaspim. :D