Serija A - Maksa kumovao spektaklu na "Mapei" stadionu, Gatuzo na kraju nesrećan sa bodom!

Autor: Stefan Matić
sreda 03.03.2021.
20:26
Izvor: Sportske.net

Gatuzov tim dva puta dolazio do izjednačenja, preokrenio u 90-om, ali ipak nose samo jedan bod.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Odličan fudbal na "Mapei" stadionu, Maksimović umalo tragičar kod gostiju. Čak dva penala u nadoknadi, na kraju 3:3 i više nego zasluženi rezultat. 

Domeniko Berardi je već u 18. minutu namučio Mereta koji nekako brani šut napadača Sasuola. U 22. minutu vidimo i prvi gol, Insinje dovodi goste u vođstvo, ali VAR uočava ofsajd te ostaje 0:0. 

U 34. minutu Sasuolo dolazi do vođstva. Berardi šalje oštar centaršut, Maksimoviću pokušaju intervencije vara Mereta i to je autogol srpskog internacionalca za vođstvo domaćina. 

Vođstvo je trajalo svega četiri minuta, Zjelinski sjajno pogađa za 1:1 u 38. minutu. Ipak domaći na pauzu odlaze sa vođstvom. 

Hisaj pravi penal u 45. minutu, Berardisigurno pogađa sa kreča za 2:1. 

U nastavku odličan fudbal, pokušao je Mertens, ali šut odlazi iznad prečke. Kod Sasuola oprobali su se Berardi i Kaputo, kod prvog Meret interveniše kod drugog isprečila se stativa. 

Napolitanci dolaze do još jednog izjednačenja, Insinje probija po levoj strani i nalazi Di Lorenca koji je imao lakši posao - 2:2 u 72. minutu. Samo par minuta kasnije Ruiz promašuje odličnu šansu za preokret. 

Kulminaciju smo videli u nadoknadi vremena gde smo imali čak dva penala. Haraslin pravi penal koji Lorenco Insinje pretvara u vođstvo svog tima.

A onda u 93. minutu Manolas pravi penal kojim Kaputo donosi bod svom timu. 

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke