Serija A - Vlahović pogodio, goleada na "Maradoni", Lacio i SMS slavili u završnici!

Autor: Stefan Matić
subota 03.04.2021.
17:04
Izvor: Sportske.net

Atalanta slavila zahvaljujući Kolumbijcima.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Atalanta - Udineze 3:2 

Muriel je sa dva gola doneo lepo vođstvo Atalanti, Kolumbijac je pogađao u 19. i 43. minutu. Ipak Pereira golom u 45. minutu smanjuje deficit pred odlazak na poluvreme. 

Tvrda igra u nastavku, Duvan Zapata donosi 3:1 u 61. minutu na asistenciju Malinovskog. Udineze se nije predao, deset minuta kasnije golom Larsena dolaze do 3:2. 

Benevento - Parma 2:2 

Inzagijev tim je sa vođstvom otišao na pauzu. Glik je pogodio za 1:0 u 23. minutu na asistenciju Barbe. 

Parma dosta bolja u nastavku, Kurtić donosi izjednačenje u 55. minutu. Mogli su "mlekari" i do preokreta pet minuta kasnije, ali je gol Galjiola poništen zbog ofsajda. 

"Veštice" dolaze do gola, Ionica iz prvog šuta Beneventa vraća vođstvo u 67. minutu. Parma dolazi do boda,Man pogađa u 88. minutu.  

Kaljari - Verona 0:2 

Zakanji je tražio penal za goste već posle pet minuta igre, ali bez najstrože kazne. Pripretio je i Veloso kod gostiju, kod domaćina Pedro najagliniji. Verona dolazi do prednosti posle desetak minuta u drugom delu igre, Barak šalje pravu bombu u 54. minutu za vođstvo Jurićevog tima. 

Kaljari je pokušavao preko Ćerija i Simeone, ali bez sreće, Argentinac je pogodio i stativu. Lasanja u 94. minutu overava pobedu, par minuta ranije Jurić dobija direktan crveni zbog prigovora. 

Đenova - Fiorentina 1:1 

"Grifoni" su prvi poveli preko Destra. Italijan pogađa za vođstvo u 13. minutu, Skamaka asistira. Desetak minuta je trebalo "ljubičastima" za izjednačenje, odlični Vlahović nastavlja golgetersku asistenciju. Kastrovili asistira srpskom internacionalcu. 

U nastavku težak posao za goste, Riberi u 52. minutu dobija direktan crveni zbog agresivnog starta.

Lacio - Specija 2:1 

U prvom delu igre nismo videli velikih šansi, ali je zato drugih 45 minuta bilo odlično. 

Lacio dolazi do prednosti u 56. minutu, Lazari pogađa odlično. Specija nastavlja sa svojom igrom, a onda smo videli verovatno i najbolji gol ovog kola.Daniele Verdi makazicama poravnava rezultat u 73. minutu. Pravi evrogol. Lacijali ipak dolaze do trijumfa,Kaisedo koristi penal za 2:1 i tri boda Rimljana. Velika gužva je nastala u nadoknadi, Lazari i Korea su dobili crvene kartone. 

Napoli - Krotone 4:3 

Pravu goleadu smo videli na stadionu "Dijego Armando Maradona". Insinje donosi prednost u 19. minutu, samo dva minuta kapiten asistira Osimenu za 2:0. Simi smanjuje na 2:1 u 25. minutu, ali Mertens osigurava vođstvo od 2 gola razlike, gol Belgijanca u 34. minutu za 3:1. 

Opasan je bio Krotone u nastavku, već u 59. minutu imamo izjednačenje. Simi u 48. minutu i Mesijas donose izjednačenje. Čekala se greška, a Napoli je i koristi. Di Lorenco pogađa za 4:3 u 72. minutu. 

Sasuolo - Roma 2:2 

Nerešeno je bilo na "Mapei" stadionu. Roma je povela iz penala, Lorenco Pelegrini je bio siguran sa penala. 

U nastavku bolja igra domaćina. Đuričić asistira za Traorea u 57. minutu. Roma dolazi ponovo do vođstva u 69. minutu, Peres pogađa

Ipak Sasuolo osvaja bod, Raspadori pogađa za 2:2. 

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke