Serija A - Vlahovićev šou u Beneventu, Srbija ima svog momka za velike stvari!

Autor: Ivan Cvetković
subota 13.03.2021.
19:52
Izvor: Sportske.net

Pogađa protiv velikana, pogađa protiv "malih"...

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Kakvog je samo Srbija napadača dobila!

Dušan Vlahović odigrao je još jedan fenomenalan meč u dresu Fiorentine, ovoga puta u pobedi nad Beneventom od 4:1 napadač je postigao het-trik.

Svoj konto otvorio je već u osmom minutu kada reagovao instinktivno i iz prve poslao loptu u mrežu.

Drugi smo videli u 26. minutu, posle gužve u kaznenom prostoru Beneventa Vlahović se najbolje snašao i zatresao mrežu Montipa.

A u finišu prvog poluvremena - remek-delo.

Primio je 21-godišnji Vlahović loptu daleko od gola, vukao je dok nije stigao na nešto više od 20 metara i pored nekoliko čuvara poslao neodbranjiv projektil.

Sve nakon toga bila je rutina, domaćin je smanjio u 56. minutu preko Jonice, ali je Ejserik postavio konačan rezultat u 75. minutu susreta. Tri minuta kasnije, Vlahović je izašao iz igre pošto ga je zamenio Kuame, dok je drugi reprezentativac Srbije u redovima ekipe iz Firence Nikola Milenković odigrao čitav meč.

Posle golova italijanskim velikanima poput Juventusa i Intera prethodnih sezona, sada je jasno da je Srbija u Dušanu Vlahoviću dobila čoveka za velike stvari.

Između ostalog, nekadašnji fudbaler Partizana je večeras uradio nešto što nije pošlo za nogom ni velikom Gabrijelu Batistuti, više o tome OVDE.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke