Serž Orije ostaje u Pari Sen Žermenu

Autor: Beta Beta
sreda 29.04.2015.
16:39
Izvor: Beta

Fudbalski klub Pari Sen Žermen otkupiće ugovor desnog beka Serža Orijea i fudbaler Obale Slonovače ostaće u pariskom klubu do 2019. godine, saopšteno je danas.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Orije je iz Tuluza prešao na pozajmicu u Pari Sen žermen, a pariski klub imao je i iskoristio mogućnost da otkupi ugovor 22-godišnjeg fudbalera.

Orije je ove sezone zbog povrede odigrao samo 12 prvenstvenih utakmica, ali je prema mišljenju stručnog štaba, zaslužio ugovor.

"Ponosan sam što je ovaj klub još jednom pokazao da veruje u mene. Želim da pomognem Pari Sen Žermenu da postigne uspeh u francuskom i evropskom fudbalu", rekao je Orije.

Orije je karijeru počeo u Lansu 2009. godine, a tri dana kasnije prešao je u Tuluz, za koji je odigrao 72 prvenstvene utakmice i postigao osam golova.

Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je 25 utakmica, nastupio je na Svetskom prvenstvu u Brazilu prošlog leta i ove godine na Kupu afričkih nacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Savoa
Wednesday, 29.04.2015
18:20

On je vec sad jedan od najboljih bekova, bolji je 5x od Van der Vila, a pritom je nenormalno borben. Sjajan posao Psg-a

avatar
Wednesday, 29.04.2015
17:00

Ja bih njega vise forsirao nego van der VIla. Odigrao je sasvim korektno na svetskom prvenstvu. Jako prodoran bek sa odlicnim centarsutevima. Steta da bude na klupi, jer po meni moze jos dosta da napreduje...