Sestra stala uz Kristijana i najbrutalnije izvređala Portugalce!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 29.09.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

Ne da na brata.

 EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Kola u karijeri Kristijana Ronalda krenula su nizbrdo. 

Legendarni Portugalac postao je rezerva u Mančester junajtedu, postigao je samo jedan gol za "crvene đavole" ove sezone i to u Ligi Evrope protiv Šerifa, a novi "šamar" Kristijano je doživeo u dresu reprezentacije Portugalije.

Delilo je njegov tim samo dva minuta od plasman na završni turnir Lige nacija, ali je Alvaro Morata postigao gol za Španiju i ostavio Portugalce u šoku.

Ronaldo je nakon završetka utakmice ponovo, baš kao i u Beogradu, revoltiran bacio kapitensku traku što je izazvalo oštre reakcije u domovini.

U Kristijanovu zaštitu stala je njegova sestra Katija Aveiro koja nije bila reči upućene svojim sunarodnicima.

"Ovo što se sada dešava me uopšte ne iznenađuje. Portugalci pljuju u tanjir iz koga jedu, uvek je bilo tako. Potrebno je da se pruži ruka i pomogne onima koji su uvek pružili ruku Portugalu. Ali Portugalci znaju da budu bolesni, zajedljvi, bezdušni, glupi i zauvek nezahvalni", napisala je Aveiro na Instagramu.

Ronaldo će Mundijal u Kataru izvesno biti poslednja prilika da stigne do svetske titule, a trenutno stvari ne izgledaju dobro za Portugalce, ostaje nam da vidimo može li sve da se promeni za manje od dva meseca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke