Erupcija na "Pishuanu", Sevilja u finišu srušila "pirate" i pobegla iz opasne zone!

Autor: Mladen Heleta
subota 21.01.2023.
22:56
Izvor: Sportske.net

Sevilja daleko bolji tim, zaslužena pobeda!

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Ekipa Sevilje je pobegla iz zone ispadanja pošto je na svom terenu savladala Kadiz i to golom iz kaznenog udarca u samom finišu utakmice - 1:0 (0:0). 

Sevilja je imala konstantnu terensku inicijativu od samog početka utakmice, pokušavali su da stignu do gola večeras fenomenalnog Ledezme, ali nisu uspevali da stvore dobre šanse sve do finiša prvog dela kada je Lamela pogodio mrežu. 

Ipak, nakon VAR tehnologije, poništen je gol zbog ofsajda. 

Rakitić je bio veoma agilan, imao je jedan udarac u 51. minutu kada mu je odbranio Ledezma, ali se nije tu završilo. 

Ledezma je imao svoje veče, Rakitiću je odbranio i fantastičan udarac u 69. minutu, rastao je u junaka ovog meča i dokazao je da se radi o fantastičnom golmanu kojem je veoma teško dati gol kada ima svoje veče, a osetili su to do sada čak i Real i Barsa. 

Ređali su se udarci ka golu Ledezme, ali promene rezultata nije bilo. I Gudelj je išao napred, posed lopte je bio preko 75% u korist Sevilje, ali nije išlo...

I onda taj 86. minut, cela klupa Sevilje je skočila, Ivan Aleho je rukom vratio loptu nazad ka svom golmanu, dobio i drugi žuti i sve to nakon VAR tehnologije. 

Rakitić je preuzeo stvar u svoje noge, poslao Ledezmu u jednu, loptu u drugu stranu i doneo zlata vrednu pobedu Sevilji!

Erupcija oduševljenja na stadion "Ramon Sančez Pishuan". Probao je Kadiz i sa Negredom do kraja, nije vredelo, Sevilja je uspela da upiše izuzetno bitna tri boda u borbi za opstanak. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke