Sevilja i dalje bez pobede u gostima

Autor: Boban Filipović
nedelja 07.02.2016.
20:18
Izvor: Sportske.net

Andalužani poveli sa igračem manje na 'Balaidosu', ali brojčanio inferiorniji jedva izvukli bod.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Povratnik u redove Sevilje, Federiko Facio, koji će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač Totenhema, zakomplikovao je situaciju svojoj ekipi na gostovanju u Vigu pošo je u prvih 25 minuta meča dobio dva žuta kartona i ostavio saigrče na cedilu.

Ipak, i sa desetoricom ne terenu, gosti su uspeli da dođu do prednosti. U samom finišu prvog poluvremena Danijel Kariso je savladao Alvareza, koji je samo minut ranije maestralno skinuo pokušaj Hosea Antonija Rejesa.

Drugi deo igre protiče u dominaciji Selte, prvu veliku za domaće propušta Klaudio Buve, ali se napadač koji je ove zime stigao iz Liona iskupio u 64. minutu kada je poravnao rezultat na asistenciju Vasa - 1:1.

Izjendačenje je bilo klasična potvrda nepisanog pravila da kada se ne iskoristi velika prilika na drugoj strani sledi kazna, samo minut pre Buvevog gola Marino je propustio šansu da duplira prednost Andalužana.

Finiš utakmice je protekao u terenskoj iniciajtivi brojčano nadmoćnije Selte, ali je golman Sevilje Serhio Riko odličnim inetrvencijama sačuvao bod svom timu. Posebno se istakao kada je skinuo pokušaj Jaga Aspasa 15-ak minuta pre kraja meča i kada je fantastično ušao u šut Guidetiju u nadokandi.

Nemanja Radoja je bio starter u ekipi Selte i proveo u igri 62 minuta.

Podela plena na 'Balaidosu' nije donela nikavu promenu na tabeli ni jednima ni drugima, Sevilja ostaje peta i još uvek nije osetila slast pobede u gostima nakon 23 odigrana kola, dok je Selta dva stepenika niže.

Ove rivale uskoro čeka i novi okršaj na 'Balaidosu' u revanšu polufinala Kupa Kralja, Andalužani su u prvom meču stekli veliku prednost na 'Pishuanu' gde su slavili sa ubedljvih 4:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Sunday, 07.02.2016
22:02

Realu nista bolje nece da bude ni sa Zidanom. I dalje tvrdim da Benitez nije los trener!