Šok - Sevilja ubrzo negirala da Navas ide i potvrdila da je bivši - Flores!

Autor: Milovan Longinov
subota 18.05.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo?

EPA-EFE/ZIPI ARAGON
EPA-EFE/ZIPI ARAGON

Povezane vesti

Fudbalski klub Sevilja saopštio je danas da će tener Kike Sančes otići na kraju sezone, a da će kapiten Hesus Navas ostati u klubu.

Ugovor 59-godišnjeg trenera ističe u junu 2025. godine, ali je predsednik Sevilje Hose Marija del Nido Karasko rekao da je postignut dogovor o raskidu saradnje na kraju sezone, pa će trener otići posle samo šest meseci.

"Želim da mu zahvalim. Klub je bio u veoma teškoj situaciji i on je uspeo to da promeni, uz mnogo rada", rekao je predsednik na konferenciji za novinare, ali nije naveo ko će biti novi trener.

Kike Sančes je u decembru došao u Sevilju kada je bila 16. na tabeli, a dva kola pre kraja ekipa je na 12. mestu.

Predsednik kluba rekao je i da kapitenu Hesusu Navasu nudi doživotni ugovor. Sevilja je u četvrtak saopštila da će 38-godišnji Navas na kraju sezone napustiti klub.

"Mora da je došlo do nesporazuma, za šta ja preuzimam odgovornost. Nudim mu doživotni ugovor kako bi u Sevilji mogao da igra koliko god želi", naveo je predsednik kluba Hose Marija del Nido Karasko. 

 Navas je reagujući na to izrazio želju da ostane u klubu, precizirajući da namerava da igra do decembra. On je naglasio da će njegova plata, koju do tada bude dobijao, ići u humanitarne svrhe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke