Sevilja nije spremna za titulu, Alaves im otkinuo bodove!

Autor: Lazar Nikolić
petak 04.03.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net

Meč završen bez golova.

EPA-EFE/Javier Zorrilla
EPA-EFE/Javier Zorrilla

Povezane vesti

Fudbaleri Alavesa i Sevilje odigrali su nerešeno 0:0 u 27. kolu španske Primere. Slađi bod, ostao je u Vitoriji.

U prvom poluvremenu Sevilja je imala mnogo veći posed lopte i prividnu terensku inicijativu, ali gosti nisu uputili ni jedan udarac u okvir gola domaćih. 

Jedini ozbiljan pokušaj u prvom delu imao je domaći Alaves u 13. minutu, šutirao je Luis Rioha, ali je sjajno odbranio Bono. Upravo je taj pokušaj bio nešto najzanimljivije u prvih 45 minuta.

Sevilja je konkretnije započela drugo poluvreme, Okampos je imao dobru priliku u 52. minutu, ali je bio za malo neprecizan iz neposredne blizine gola. Domaći su uzvratili deset minuta kasnije, ovoga puta pokušao je Pere Pons, ali nije pogodio okvir gola.

Najveću priliku na meču videli smo u 89. minutu, kada je defanzivac Sevilje Kunde sjajno probio po desnoj strani, uputio odličan centaršut, loše je reagovao golman domaćih Pačeko, ali niko od napadača gostiju nije uspeo da dođe do lopte i postigne gol za pobedu.

Sevilja sada zaostaje pet bodova za prvoplasiranim Realom, uz to imaju i utakmicu više. Alaves je 18. sa 22 boda i nastavlja svoju grčevitu borbu za opstanak u ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke