Sevilja rutinski protiv Elčea, majstorija Vaskeza

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 17.03.2021.
20:52
Izvor: Sportske.net

Marokanac u formi.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje opravdali su ulogu favorita protiv Elčea u zaostalom meču drugog kola španske La Lige slavivši sa 2:0 na svom "Ramon Sančez Pishuanu".

Vodeću gol domaćih pao je u 43. minutu kada je u poslednje vreme raspoloženi Jusuf En-Nasiri doveo domaći tim u vođstvo na asistenciju Susa.

Marokanac je nastavio sjajnu seriju započetu prošle nedelje sa dva pogotka Borusiji iz Dortmunda u Ligi šampiona tako što je sjajno skočio posle izvrsne ubačene lopte španskog veziste.

Sevilja je furiozno ušla i u drugo poluvreme namerna da što pre reši pitanje pobednika, a u uvodnoj trećini nastavka igre šanse su propustili Edgar Badija, Ivan Rakitić, a En-Nasiriju je u 59. minutu malo nedostajalo da se ponovo upiše u strelce.

U završnih pola sata malo je opao tempo meča, ali je Sevilja uspela da postigne i drugi gol kada se u strelce upisao iskusni Franko Vaskez u 90. minutu pošto je na asistenciju Olivera Toresa petom zatresao mrežu.

Aktuelni osvajač Lige Evrope je drugom pobedom u nizu stigao na samo tri boda zaostatka od trećeplasiranog Real Madrida, dok je Elče trećim porazom u poslednja četiri kola ostao na samo bod više od zone ispadanja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke