Silni Leverkuzen i odlični Frajburg na čelu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.08.2021.
17:26
Izvor: Sportske.net

Biće veoma zanimljiva sezona Bundeslige.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Augsburg je jedna od slabijih ekipa ove sezone u Bundesligi, tako makar kaže tabela posle tri odigrana kola. 

Oni su dočekali Leverkuzen i poraženi su veoma ubedljivo, bilo je 1:4 (1:2). Sa čak dva autogola su gosti stigli do prednosti, preko Jaga i Niderlehnera u 3. i 14. minutu, ali je Niderlehner uspeo da se iskupi za svoj autogol. On je postigao gol u 30. minutu za smanjenje rezultata i za nadu Augsburga da može makar do boda, ali se to nije desilo. 

Umesto toga, Patrik Šik i Virc uspevaju da postignu po gol u nastavku, u 75. i 81. minutu meča. 

Ekipa Kelna je u finišu uspela da savlada Bohum sa 2:1, strelac prvog gola za "Jarčeve" bio je Šaub u 82. minutu utakmice, a drugog Lemperle u 1. minutu nadoknade. Gosti su do utešnog gola stigli preko Colera u 4. minutu nadoknade. Bila je to sasvim zaslužena pobeda Kelna koji je uputio preko 20 udaraca ka golu protivnika, za razliku od Bohuma koji je došao da se brani. Miloš Pantović je odigrao 78 minuta za Bohum. 

Već dve pobede na startu prvenstva ima Frajburg koji je savladao Štutgart u gostima sa 2:3. Već u prvih pola sata gosti su stigli do tri gola, prvi u 3. minutu preko Vo-Jeanga, isti igrač je bio strelac šest minuta kasnije, a onda je Holer doneo ogromnu prednost od 0:3. Ipak, domaći do kraja poluvremena smanjuju rezultat preko Mavromanosa u 45. minutu, a potom i preko Al Gadiuija u 2. minutu nadoknade. 

Majnc je savladao Grojter na svom terenu sa 3:0, dba gola smo videli u prvih 20 minuta, strelci su bili Lukoki u 15. i Salai u 18. minutu. Štoger je u nadoknadi meča postavio konačnih 3:0. 

U duelu Arminije i Ajntrahta koji je odigran bez našeg Filipa Kostića koji je tražio transfer, pobednika nije bilo. Hauge je doveo goste u prednost u 22. minutu, da bi Vimer izjednačio u 86. minutu. 

Arminija - Ajntraht 1:1
Augsburg - Leverkuzen 1:4
Keln - Bohum 2:1
Majnc - Grojter 3:0
Štutgart - Frajburg 2:3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke