Siloviti Sasuolo, Bleki "pokloni" bod Veroni, remi u Bolonji

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 06.03.2022.
16:56
Izvor: Sportske.net

Penali obeležili popodne u Italiji.

EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI
EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Povezane vesti

Fudbaleri Sasuola ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju Veneciji 4:1, a do trećeg trijumfa u nizu došli su najviše zahvaljujući golovima u prvom poluvremenu.

Domaćin nikako nije imao sreće jer je čak dva od tri gola primio sa penala, ali je srećna okolnost što je dan ranije poražen Kaljari, pa ostaju na istom odstojanju u borbi za opstanak.

Sasuolo je poveo već u drugom minutu golom Đakomo Raspadorija, a zatim je 15 minuta kasnije Domeniko Berardi povisio na 2:0.

Izvanredno prvo poluvreme krunisao je u 29. minutu Đanluka Skamaka sa "bele tačke", ali je samo pet minuta kasnije Tomas Henri je smanjio rezultat.

Sredinom drugog poluvremena u strelce se upisao ponovo Berardi, pogađajte, ponovo sa penala. Bilo je to u 71. minutu.

Sasuolo je trećom uzastopnom pobedom iskoristio remi Fjorentine i Verone (1:1) i stigao tim naših Darka Lazovića i Ivana Ilića na svega 
dva boda zaostatka.

Kada je reč o meču u Firenci, domaćin je poveo golom Krištofa Pjonteka u 10. minutu, ali je izjednačenje gostima iz Verone doneo Đanluka Kaprari u 20. minutu sa penala, koji je prethodno skrivio Nikola Milenković.

Fjorentina je ovim remijem zadržala dva boda više od Verone i osmo mesto, koje i dalje daje nadu da će do kraja sezone izboriti Evropu.

U trećem meču odigranom u istom terminu, Bolonja i Torino odigrali su nerešeno 0:0 na stadionu u Bolonji, što je omogućilo gostima da zadrže bod prednosti u odnosu na današnjeg rivala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke