Silva besan posle poraza od Čelsija: "VAR je uticao na utakmicu"

Autor: Mladen Heleta
subota 13.01.2024.
21:06
Izvor: Sportske.net

Očekivali su iz Fulama da od 38. minuta imaju igrača više.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija danas su pobedili Fulam sa 1:0, u malom derbiju Londona, koji je odigran u sklopu 21. kola Premijer lige.

Gol odluke postigao je Kol Palmer iz penala u nadoknadi prvog poluvremena, a veoma zapažen u dresu Čelsija bio je srpski golman Đorđe Petrović.

Menadžer Fulama Marko Silva bio je besan posle meča zbog sudijskih odluka, a posebno zbog one da levi bek Čelsija Malo Gusto ne dobije crveni karton u 38. minutu.

"Derbi pun izazova. Sudija je pustio na početku da se igra, kao što bi i trebalo da bude u derbiju. Čelsi je počeo bolje od nas, ali nakon 15 minuta smo našli balans. Oba tima su imala svoje šanse. Posle toga smo počeli da im pravimo probleme", rekao je Silva i dodao:

"Trebalo bi da razgovaramo o crvenom kartonu za Gusta, mislim da je bilo jasno. Teško je gledati koliko stvari nisu konstantne na nivou na kome igramo. Ovo je Premijer liga. U deset ovakvih situacija, devet puta bi bio crveni karton. Za mene je bilo jasno. VAR je proveravao, ali ovoga puta to nije bio crveni karton", istakao je Silva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke