Simeone i fer-plej se mimoilaze - Argentinac pobegao od Klopa!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.10.2021.
23:21
Izvor: Sportske.net

Opravdavate li ovu odluku?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone nije prikazao fer-plej nakon utakmice sa Liverpulom koja je pripala engleskom timu sa 3:2.

Naime, on je odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka otrčao u tunel stadiona "Vanda Metropolitano" bez da pruži ruku Jirgenu Klopu i njegovom stručnom štabu, što je osnovna kultura na sportskim borilištima.

Čolo je bio nezadovoljan u nekoliko situacija. Prvobitno je negodovao zbog crvenog kartona Antoana Grizmana, ali snimak pokazuje da osnova za tako nečim nema. Isključenje je jasno kao dan. U finišu je Mario Ermoso srušio Dijoga Žotu potpuno neshvatljivo. 

Dosuđen je penal za Liverpul i protesti su bili očekivani. Potom je bio nezadovoljan nakon što je sudija Zibert preinačio svoju odluku da dosudi jedanaesterac za Atletiko posle kontakta Himeneza i Žote. Duela je bilo, ali Nemac je posle gledanja snimka uvideo da je nedostajao intenzitet. 

Klop je bio besan zbog toga, rukovavši se sa ostatkom Atletikovog stručnog štaba, ali je gestikulacija kazala da je kritikovao Čolove pomoćnike zbog poteza njihovog kolege.

Sve u svemu, Simeoneu Klop nije ništa skrivio, osim što ga je pobedio, zar ne?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke