Simeone oduševljen Realom: "Preokret za divljenje"

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 10.03.2022.
15:20
Izvor: Sportske.net

Uživao je u utakmici.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeonea oduševljen je izvanrednim preokretom gradskog rivala, Real Madrida, poručivši da je kraljevski klub odigrao drugo poluvreme za divljenje.

Real je delilo svega 45 minuta od eliminacije iz Lige šampiona, a onda je Karim Benzema proradio i het-trikom odveo "kraljeviće" u četvrtinale.

Dostojno divljenja Simeonea, koji već više od deceniju vodi bitku protiv ljutog gradskog rivala.

"Da, gledao sam taj meč, kao i svaki ljubitelj fudbala. Preokret Reala je za divljenje i samo pokazuje ono šta taj klub predstavlja u Evropi", kazao je temperamentni Argentinac.

Atletiko u narednom periodu očekuju teške utakmice. Pre revanša protiv Mančester junajteda naredne sedmice, već za vikend slede prvenstvene obaveze protiv Kadiza.

"Očekuje nas teška utakmica, takve su sve u La Ligi. Osećamo se dobro, treba da to pokažemo i na terenu. Činjenica je da se ekipa pipravila, sada je to borbeniji tim, igramo sa više intenziteta. Tako treba da nastavimo", rekao je Simeone.

Na pitanje šta njegov tim treba da uradi da bi dobijao više penala, argentinski stručnjak je odgovorio:

"Moramo da budemo fokusirani više na sebe, na unapređivanje našeg rima i da više vremena provodimo u kaznenom prostoru rivala", zaključio je Simeone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke