Simeone promenio ploču - Ipak računa na Grizmana?!

Autor: Nemanja Veljković
nedelja 21.08.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Rešena sudbina Francuza?

EPA-EFE/Biel Alino
EPA-EFE/Biel Alino

Povezane vesti

Iako je pre samo nekoliko dana trener Atletiko Madrida Dijego Simeone poručio da ne računa na Antoana Grizmana u nastavku sezone, čini se da je argentinski stručnjak promenio mišljenje.

Španski mediji tvrde da je Grizman u najtežoj situaciji u karijeri, pošto ga ne žele ni Barselona, a ni Atletiko, dok francuski fudbaler nema ponuda drugih klubova. Ipak, Simeone je pred današnji meč sa Viljarealom na konferenciji za novinare istakao da ne želi da francuski napadač napusti klub u ovom prelaznom roku.

''Već smo razgovarali nakon prethodnog meča. Dosta sam i ranije govorio o njemu. On je kompletan igrač koji zna šta želi. Ima viziju i veliki je radnik.''

''Nadajmo se da će ostati sa nama. Najvažnija stvar je da nastavi sa odličnim partijama koje je pružao u prijateljskim utakmicama kao i na meču protiv Hetafea'', kazao je Simeone.

Grizman je prošlog vikenda meč sa Hetafeom počeo sa klupe, ali je dobio priliku u poslednjih pola sata. Francuz je delovao odlično na terenu, a na asistenciju Žoaa Feliksa postigao je i svoj prvi gol u sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke