Simeone u problemu, pobuna u Atletiku!

Autor: Ivan Cvetković
petak 09.11.2018.
12:39
Izvor: Sportske.net

Kako će Argentinac reagovati?

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Atletiko Madrid ne deluje tako loše od starta sezone.

Madriđani dele prvo mesto sa Borusijom u Ligi šampiona, trenutno se nalaze na četvrtom mestu Primere uz ne veliki zaostatak za liderom Barselonom, ali nastala je tenzija unutar kluba.

Jedan od najbitnijih ljudi u stručnom štabu Dijega Simeonea je "Profesor" Ortega, kondicioni trener "Jorgandžija" koji je poznat po svojim rigoroznim metodama

Uostalom, Dijego Košta se dobro seća svega nakon što se vratio u Madrid kada ga je Argentinac pošteno namučio dok ga nije doveo u red zbog viška kilograma.

Sada ostali igrači bune jer smatraju da je intenzitet kondicionih treninga previsok, te da je to razlog očestalih povreda igrača.

Najviše je stradao Hoze Marija Himenez koji je mišić leve noge povredio četiri puta samo od starta sezone, iz kluba objašnjavaju da Urugvajac navodno ima veći mišić na desnoj nego na levoj nozi, te da je to razlog njegovih povreda, ali čini se da nije baš tako.

Simeoneov Atletiko se profilisao kao ratnička i borbena ekipa spremna da trči istim intenziztetom od prvog do poslednjeg zvižduka, pa ostaje da se vidi kako će Argentinac rešiti ovaj problem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Friday, 09.11.2018
14:31

Čovjek bi rekao da su to neumorne mašine, a izgleda da se zaboravlja finale Lige Prvaka protiv Reala 2013. kad je čitava odbrana bukvalno teturala u produžecima a Marcelo se prošetao preko pola terena za treći gol

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 09.11.2018
15:25
avatar
Stefan Lazović
Monday, 12.11.2018
10:38

To je vise bilo psiholoski zbog primljenog gola u devedestesesnaestom minutu

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 09.11.2018
14:07

Simeone - Gatuzo - Konte

avatar
Merseysade Red
Friday, 09.11.2018
14:47
avatar
Marco Popovich
Friday, 09.11.2018
19:32

Pre njih pradeda Van Gal,ako gledamo dinastiju :D

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 09.11.2018
15:24

Anceloti jer je i on bio zadnji vezni:-D Inter (Lacio), Milan, Juventus, Roma (Milan):-D

avatar
Agent Provocateur
Friday, 09.11.2018
13:42

Poznato je da je atletiko nedostatak novca i reputacije nadoknadjivao fizickom spremom i snagom i da mnogi igraci jednostavno nisu mogli da izdrze treninge i intenzitet te napustali ekipu. Colo Simeone nije nikakav strateski genije, covek je fantastican motivator i njegov energicni pristup zajedno sa krajnje fizicki intenzivnim stilom doveli su Atletiko nazad u vrh. Za korak vise i sam vrh potrebno je vise vestine, kako trenerske tako i igracke jer nije najbolji onaj koji najvise trci.

avatar
Mangus
Friday, 09.11.2018
14:14

Koji korak vise? Osvojio je Primeru, usao u finale LS, osvojio LE, kupove, superkupove... Ne znam sta je taj korak vise. Realnost je da Atletiko nije klub koji ce redovno osvajati titule pored Barse i Reala. Jer ako je Real los, Barsa nije, i obrnuto. Retke su situacije kad ce se oba kluba raspasti

avatar
No rules
Friday, 09.11.2018
16:59

O cemu ti pricas, koji nedostatak novca. Njihov tim vrijedi 900 mil.€! Skuplji su od Juvea, Bajerna, Man. U. Celzija.., i imaju novi ultramoderan stadion. Druga stvar, Atletiko ima reputaciju, istoriju i prilican broj trofeja. Colo jeste "strateski genije" , njegova ekipa je tehnicki perfektna i itekako imaju vestine.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 09.11.2018
16:12

Korak vise u smislu da ako sada Colo Simeone ode - da li zaista verujes da je sistem u Atletiku odziv i da ce oni biti konkurenti na svim frontovima i dalje ? Korak vise u smislu da nisu klub koji je pet sest sezona dobar i onda zapadne u apatiju kao Lion recimo pa ih nema celu deceniju, eto taj korak vise. Da budu uvek u prva tri najmanje, da su najbolji od ostalih. Jer kad Colo ode, kantace ih Malage, Viljareali, Valensije, Sevilje, Betisi i svi koji te neke sezone budu dobri. Zato je ovo neodrzivo.