Simeoneov Atletiko melje, preokret protiv Viljareala u režiji Antoana Grizmana!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 12.11.2023.
23:01
Izvor: Sportske.net

"Mali princ" opet igra svoj najbolji fudbal.

EPA-EFE/ZIPI
EPA-EFE/ZIPI

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su ekipu Viljareala rezultatom 3:1 u 13. kolu La Lige. 

Atletiko je došao do pobede posle velikog preokreta u režiji Antoana Grizmana koji je asistirao za 1:1, a potom i pogodio u 80. minutu za 2:1. 

Ipak, Viljareal je odlično otvorio meč, u 20. minutu je Đerar Moreno doneo prednost "žutoj podmornici", pošto je pokupio odbitak posle Serlotovog šuta i odbrane Jana Oblaka.

Atletiko je uspeo da izjednači do odlaska na odmor, Grizman je pobegao po levoj strani i poslao povratnu na drugu stativu, a tamo je sačekao Vitsel za 1:1.

Madriđani su nastavili da melju u drugom poluvremenu, Atletiko je stvarao šanse preko Grizmana, Morate, ali je tek u finišu Simeoneov tim došao do pobede. 

U 80. minutu posle nove lepe akcije, Ljorente je sa desne strane poslao centaršut na drugu stativu, a Grizman sačekao za 2:1.

Samo nekoliko minuta kasnije sve je bilo gotovo, posle slične akcije po desnoj strani, Barios je poslao pas na drugu stranu, atamo je na pravom mestu bio Lino za konačnih 3:1.

Atletiko je sada četvrti sa 28 bodova, ali i mečom manje od Barselone koja ima 32 i Reala koji ima 32, dok Đirona beži šest bodova. Viljareal je tek 14. sa 12 bodova i jasno je da novog trenera Marselina koji preuzima tim tokom ove pauze čeka paklen posao...

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke