Siniša Mihajlović našao novi posao! Birao brojeve za loto, sad savetnik u bivšem klubu?!

Autor: Boris Jovanović
petak 02.04.2021.
08:48
Izvor: Sportske.net

Srpski trener na raskrsnici...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović će sa Bolonjom završiti još jednu sezonu u sredini tabele, šta će biti posle toga, ostaje da se vidi. Ima ugovor, ali je navodno razočaran izostankom ambicije kluba, kanadski vlasnici nisu pojačali tim, niti postoje garancije da će na leto, tim pre što je kriza uspeti da stvore ekipu sposobnu da se bori za Evropu.

Šta će biti sa srpskim trenerom ostaje da vidimo, ali se on snašao kao savetnik.

Naime, iako ga predsednik Sampdorije Ferero želi ponovo za trenera, čini se da Miha nije raspoložen za povratak na "Marasi". No "Vipereta" kako zovu vlasnika Dorije ima visoko mišljenje o Mihajlovićevim kvalitetima, pa ga je navodno konsultovao kada je u pitanju trener.

Da li da produži ugovor Ranijeriju, ili da dovede nekoga mlađeg, pitanje je sada.

Ferero je poznat po izjavi, "Kada je Mihajlović počeo da mi objašnjava neku taktiku i priča broje, 4-4-2, 3-5-2, mislio sam da mi priča koje brojeve da odigram na lotou".

Ovaj rimski producent ne razume ništa o fudbalu, ali sa druge strane ulaže već godinama u Sampu koja nije loša ni ove sezone, sredina tabele, tu će i završiti.

Mihajlović je klub iz Đenove ostavio 2015. pre odlaska u Milan u evropskim kvalifikacijama, od tada je klub za pet godina jednom bio deveti, imaju dva deseta mesta, a dva puta su završili kao 15. na tabeli Serije A. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke