Siniša Mihajlović se zahvalio svima u Bolonji: "Sanjao sam Juventus"

Autor: Nemanja Janošev
subota 22.05.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva Mihina konferencija.

Beta/Francesco Mazzitello/LaPresse via AP
Beta/Francesco Mazzitello/LaPresse via AP

Povezane vesti

Srpski trener na čelu Bolonje Siniša Mihajlović govorio je za medije uoči utakmice poslednjeg kola njegove ekipe sa Juventusom.

Bolonja će pobedom imati priliku da se nađe u gornjem delu tabele, što im donosi dodatnih šest miliona evra zarade, a ukoliko se to dogodi, Juventus bi ostao bez Lige šampiona naredne sezone.

"Kako je ovo poslednja konferencija za štampu u ovoj sezoni, želeo bih da se zahvalim svima onima koji su "iza kulisa". Onima koji se ne vide, a olakšavaju nam svakodnevni rad omogućujući nam da se 100 odsto fokusiramo na naš posao. Zahvalio bih se svima u klubu, osoblju, svojim igračima, koji su mi pružali sebe. Može doći i do nesuglasica među nama, ali to vam je kao u porodici, posle toga se više volite. Tako je i sa ženama, recimo, posle svađe, sve je vatrenije. Sa mojom suprugom se nikada ne svađam, ona se svađa sa mnom", kazao je harizmatični Mihajlović, ali i postavio pitanje svima da li bi pojedine reči mogle da znače i odlazak iz Bolonje.

Kako smo već naveli, za Bolonju je ovo važan meč. Ne gube previše, ali bi mogli mnogo da dobiju. Takođe, pomogli bi Napoliju da oni budu ti koji će nastupati u Ligi šampiona iduće sezone.

"S određene tačke gledišta bismo pobedom na ovom meču došli u gornju polovinu tabele i to bi nam mnogo značilo jer je upravo to bio jedan od ciljeva ove sezone. Poslali su nam i sudije koje sam priželjkivao. Ako pobedimo, učinićemo to za grad, za nas, za navijače, a ne da bismo nekome pomogli. Iskoristićemo priliku da se zahvalimo našim navijačima koji su nam mnogo nedostajali ove godine. To nije bila esencija fudbala. Stvari se sada popravljaju zahvaljujući vakcinama. Evo, u Srbiji daju 30 evra za one koji se vakcinišu. Neki to rade i po tri puta", rekao je Mihajlović.

Nekadašnji selektor naše zemlje uvren je da će utakmica Bolonje i Juventusa biti centralna u Italiji ovog vikenda.

"Biće to najgledaniji meč. Oni dolaze ovde i imaju velike šanse. Imaće motivaciju. U poslednjim mečevima su uspeli dobro da se snađu i pojačali su intenzitet. Biće to naporna utakmica... Juče sam išao na pregled u bolnicu i morali su da me uspavaju. Probudili su me u trenutku kada sam sanjao da se Dibala priprema da izvede penal pri rezultatu 0:0. Ne znam kako se završilo i ko zna šta ovaj san znači", otkriva Miha.

Upravo se Juventus spominjao kao njegova naredna destinacija, ali Mihajlović je miran.

"Imam ugovor na još dve godine. Dobro mi je u Bolonji i radiću i dalje sa ovim klubom. Nikada se ne zna, ali ovde sam miran", dodaje on.

Novinare je zanimalo i hoće li biti išta od dolazaka pa je jedan od pripadnika sedme sile postavio zanimljivo pitanje: "Ja kažem Arnautović, a vi?"

"Marko...", ništa manje zanimljiviji odgovor nije dao srpski trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke